BEAUTY

Στις 17 Οκτωβρίου το Παναθηναϊκό Στάδιο γίνεται ροζ

Η Estée Lauder Companies, στο πλαίσιο της εκστρατείας της για τον Καρκίνο του Μαστού, κάθε Οκτώβριο φωταγωγεί ροζ, σημαντικά Κτίρια-Ορόσημα, έτσι ώστε να βοηθήσει στην ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Το αισιόδοξο μήνυμα ότι ”η Πρόληψη Σώζει Ζωές”, μεταφέρεται από το 1992 μέχρι σήμερα σε 70 χώρες μέσω 1000 διαφορετικών Κτιρίων-Οροσήμων που γίνονται ροζ. Η Ελλάδα έχει ήδη συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα με πολλά Κτίρια-Ορόσημα να φωταγωγούνται ροζ, μερικά από τα οποία είναι το Ζάππειο Μέγαρο, το Δημαρχείο Αθηνών, ο λόφος του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο Hilton, η Στοά City Link και πολλά ακόμα.

Φέτος, το Παναθηναϊκό Στάδιο θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης, θα αποτελέσει ένα ακόμα σύμβολο ελπίδας για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 20.00 θα γίνει ροζ υπό τους ήχους μουσικής που έχεις συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά γι’ αυτή τη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 18.30, τα μέλη του Συλλόγου Άλμα Ζωής μαζί με εθελοντές θα σχηματίσουν την ανθρώπινη ροζ κορδέλα στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

 Η ανθρώπινη ροζ κορδέλα στη Γαλλία.

Εμείς πρέπει μόνο να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε να ακουστεί περισσότερο το μήνυμα ελπίδας που οι Estée Lauder Companies προωθεί μέσα από σημαντικές ενέργειες τα τελευταία χρόνια. Ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 20.00.

 

Για πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies  επισκεφθείτε την σελίδα: www.bcacampaign.com