CONTOURING

Contouring στα πόδια: Η νέα beauty τάση στο Instagram

Μετράμε λίγα χρόνια μέσα στα οποία οι σκιάσεις και τα κοψίματα στο πρόσωπο πήραν ονομασία επίσημη και το contouring έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την αγορά των προϊόντων. Μεγάλες εταιρίες λάνσαραν καινούρια προϊόντα για να καταφέρεις κι εσύ μόνη σου αυτό που τόσο πετυχημένα πλάσαρε η Kim Kardashian. Και με το πέρασμα του χρόνου, το contouring εξελίχθηκε και προχώρησε και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ίσως θυμάσαι το contouring στο στήθος. Τώρα ήρθε η ώρα να δεις και την τεχνική για τα πόδια. Το leg contouring είναι η επόμενη φάση και ήδη στο Instagram έχουν αρχίσει να το δοκιμάζουν οι φανατικές του είδους. Ουσιαστικά δεν υπάρχει νέο προϊόν ή καμία τεχνική που πρέπει να μάθεις. Οι γνώσεις σου για το κλασικό contouring προσώπου είναι αρκετές. Κι έτσι με το bronzer που έχεις για το σώμα και ένα highlighter μπορείς να κάνεις τις γάμπες σου να δείχνουν πιο αδύνατες και γυμνασμένες.

A post shared by FakeupFix (@fakeupfix) on

 

Προφανώς δεν είναι ανάγκη να το δοκιμάσεις γιατί μια χαρά είναι τα πόδια σου. Αν όμως θες να βάλεις λίγο self-tanner για να κάνουν δείχνουν πιο μαυρισμένα με τα κοντά σου φορέματα θα σε καταλάβω. Δεν νομίζω ότι το leg contouring είναι πια τόσο απαραίτητο, αλλά είναι στην κρίση σου αν θες να το δοκιμάσεις ή όχι. Επίσης, θέλει αρκετή υπομονή, οπότε αν είσαι του 10λεπτου στο μακιγιάζ, καλύτερα να μην το επιχειρήσεις.