ΣΩΜΑ

Ποιο είναι το μυστικό για τέλειο κορμί χωρίς νυστέρι;

Zυγαριά. Στρες. Τοπικό πάχος. Εξαντλητικές δίαιτες. Αυστηρές διατροφικές συνήθειες. Πολύπλοκες σκέψεις. Ένα συναισθηματικό παζλ που σε οδηγεί αναπόφευκτα σε γυμναστήρια να πληρώνεις συνδρομές που δεν (τις) χαίρεσαι. Υπάρχει άραγε κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς από τα "ψωμάκια" και το τοπικό πάχος, που τόσο σ' απασχολεί;

Η επιστήμη ακόμη μια φορά δίνει την απάντηση. Μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους λιπόλυσης και λιποαναρρόφησης, η SmartLipo, έχει γίνει ήδη talk of the town κι εφαρμόζεται στη χώρα μας με τεράστια επιτυχία. Κι εμείς βρήκαμε το πιο in στέκι για σύγχρονα κορίτσια. Την κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, Cosmetic Derma Medicine. Σ’ αυτή την μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη κλινική ομορφιάς, η SmartLipo είναι must – have και προτείνεται ως πλέον αποτελεσματική λύση στο τοπικό πάχος. Δραστήρια κορίτσια της εποχής κλείνουν ραντεβού για να μάθουν τα πλεονεκτήματα αυτής της επαναστατικής μεθόδου αναίμακτης λιποαναρρόφησης με λέιζερ για το σώμα τους. Ποια δεν θέλει, άλλωστε να βγει στην παραλία με την πιο αψεγάδιαστη και σφριγηλή επιδερμίδα;

Τι είναι ακριβώς η SmartLipo;

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση ή όπως αλλιώς ονομάζεται “λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι” είναι ουσιαστικά η εξέλιξη της κλασικής τεχνικής λιποαναρρόφησης που συνδυάζει τη χρήση ειδικού Laser για τη ρευστοποίηση των λιποκυττάρων με την αναρρόφηση μέσω μικροκάνουλας. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου- κλινικής με τοπική αναισθησία, σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση με νυστέρι, που απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, υπνοχάλαση ή γενική αναισθησία”, τονίζει χαρακτηριστικά η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

 

Ποια είναι τα θετικά της;

“Στα συν είναι ότι δεν αφήνει σημάδια και αντιαισθητικές ουλές, αφού πραγματοποιείται μέσα από μια οπή 1 χιλιοστού, η οποία δε χρειάζεται καν συρραφή(!).  Αυτό συνεπάγεται μικρότερο τραύμα στους ιστούς, σε σχέση με την κλασική επέμβαση κι έχει ως αποτέλεσμα να μην παρουσιάζονται εκχυμώσεις (δηλαδή μελανιές) στην περιοχή που εφαρμόστηκε, ή αυτές να είναι πολύ μικρής έκτασης. Εντός λίγων ημερών λοιπόν δεν γίνεται αντιληπτό από τρίτους ότι έχει προηγηθεί επέμβαση στην περιοχή. Επιπλέον, έχει πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα δε είναι η αποφυγή χαλάρωσης που δημιουργείται μετά την κλασική λιποαναρρόφηση, αφού το λέιζερ προσφέρει ταυτόχρονα σύσφιγξη, ενώ έχει θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα”, εξηγεί αναλυτικότατα η ειδικός και κάνει και τις πιο δύσπιστες να θέλουν να δοκιμάσουν τη μέθοδο.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου;

“Μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του ακόμη και την ίδια ημέρα. Μάλιστα, μπορεί κάποια να ξεκινήσει ήπια άσκηση σε 3-4 ημέρες μετά απ’ αυτή την αναίμακτη λιποαναρρόφηση”, μας λέει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Πάντα (μα πάντα) θα υπάρχει η επιστήμη για να δίνει απάντηση και λύσεις σε θέματα που σ’ απασχολούν, σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι αμήχανα για την εικόνα του σώματός σου. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις για τη βελτίωση του σώματός σου να απευθύνεσαι σε ειδικούς που σου εμπνέουν εξ αρχής εμπιστοσύνη. 

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείς για την λιποαναρρόφηση με λειζερ ή για ραντεβού για να μιλήσεις από κοντά με ειδικούς, μπες στο www.cosmeticdermamedicine.gr και βρες όλες τις λεπτομέρειες.