ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

O πιο άμεσος τρόπος να ενυδατώσεις το σώμα σου

Το να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και στη ρουτίνα ομορφιάς μας είναι πολύτιμο. Τι γίνεται, όμως, όταν α) δεν είσαι ο πιο οργανωτικός άνθρωπος του κόσμου και β) δεν σου φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, πόσο μάλλον στο beaute σου; Και μιλώντας για beaute και ανάγκες, η ενυδάτωση είναι μέσα στις top προτεραιότητες κάθε γυναίκας που θέλει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Οι ανάγκες πολλές, ο χρόνος λίγος και μόλις τώρα προσγειώθηκε στα χέρια μας, το νέο spray άμεσης ενυδάτωσης με έλαιο αργκάν και άνθη πορτοκαλιάς της Le Petit Marseillais, που έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη και πρακτική, γιατί ψεκάζεις, αφήνεις, ενυδατώνεσαι.

 

Το συγκεκριμένο spray περιέχει 2 συστατικά που συλλέγονται στη νότια Γαλλία και είναι ιδανικά για πολύ ξηρές επιδερμίδες, προσφέροντας αποτελεσματική θρέψη και μεταξένια αίσθηση: Το έλαιο αργκάν, γνωστό επίσης και ως «ο κίτρινος χρυσός της ερήμου», και λευκά άνθη πορτοκαλιάς, που συλλέγονται προσεκτικά κατά τις πρωινές ώρες από τον Απρίλιο έως τον Μάιο κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Αποτέλεσμα; Άμεσα ενυδατωμένη επιδερμίδα με ένα ψέκασμα. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Plus: Αφήνει ένα διακριτικό και μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.

 

Tip: Ψέκασε κρατώντας το δοχείο σε απόσταση περίπου 20 εκ. κάθετα ή προς τα κάτω για να ενυδατώσεις ολόκληρο το σώμα με μία μόνο κίνηση.

ΥΓ. Κυκλοφορεί σε άλλα δύο αρώματα: Με βούτυρο καριτέ και με έλαιο βερίκοκου και λευκό κρίνο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ lepetitmarseillais