ΔΕΡΜΑ

8 προϊόντα για extra ενυδάτωση σώματος κάτω από 15 ευρώ

Η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να πέφτει και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για τα ζεστά πουλόβερ και τα cozy φούτερ. Δεν αρκεί όμως να γεμίσεις την ντουλάπα σου με τα χειμωνιάτικα ρούχα. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο και με την επιδερμίδα σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου και να μην αφήσεις την υγρασία και το κρύο να την επηρεάσουν.

Εφοδιάσου με ενυδατικά προϊόντα λοιπόν, και δώσε στην επιδερμίδα σου αυτό που έχει ανάγκη για να είναι απαλή και λαμπερή. Φυσικά, για να το πετύχεις αυτό δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία μικρή περιουσία, γι’ αυτό κάνω scroll down και δες μερικά από τα καλύτερα ενυδατικά προϊόντα σώματος που μπορείς να βρεις και κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ.

 

Sephora foot mask με αμύγδαλο για να έχεις πάντα πόδια απαλά. Την ώρα που χαλαρώνεις για να κοιμηθείς, φόρα αυτές τις ειδικές κάλτσες και θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά. (4.00€)

The Body Shop Fuji Green Tea Replenishing Gel Lotion για να ενυδατώσεις και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα του σώματός σου. (10.00€)

 

NIP + FAB Detox Blend Body Lotion για να έχεις επδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και ελαφρώς αρωματισμένη με νότες τεϊόδεντρου, πράσινου τσαγιού και γιασεμιού.

(7,86€)

Korres γαλάκτωμα σώματος με άνθη ελιάς για ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας. Απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει μία υπέροχη αίσθηση. (4.50€)

 

Bioten Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, ιδανικό για την ξηρή επιδερμίδα. Την ενυδατώνει σε βάθος και επαναφέρει τη λάμψη. (3.24€)

 

 

Apivita Handcare Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Αλόη & Μέλι για απαλά χέρια όλη την ημέρα. Απαραίτητη για την τσάντα της καθημερινότητας, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία πέφτει. (2.95€)

Avon Αφρόλουτρο Moments με Άνθος Λωτού και Αλόη, εμπλουτισμένο με βιταμίνη E και ισορροπημένο ph για να μην ξηραίνει την επιδερμίδα. (10.50€)

 

Bonus: Sephora Almond lip balm για να έχεις πάντα καλά ενυδατωμένα χείλη, έτοιμα για το αγαπημένο σου lipstick. (4.95€)

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty