ΔΕΡΜΑ

Ο πιο “νόστιμος” τρόπος για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου

Τώρα πια ξέρεις ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι όσο απαραίτητη αυτή του προσώπου σου. Και πολλές φορές, εκτός από ανάγκη είναι και απόλαυση, ένα είδος ιεροτελεστίας προσωπικής που σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Είναι αυτή η στιγμή που αφιερώνεις στον εαυτό σου και εκτός από την φροντίδα που παίρνεις από μία πλούσια κρέμα, θες οι αισθήσεις σου να διεγερθούν. Να μυρίσεις μία όμορφη μυρωδιά, να έχεις μία βελούδινη αφή και να νιώσεις καλά αφού απλώσεις την κρέμα στο σώμα σου.

Αυτή ακριβώς η αίσθηση έρχεται από ένα μυρωδάτο body butter. Πλούσια ενυδατικό και με όμορφη μυρωδιά που σε ταξιδεύει, σου αλλάζει έστω και για λίγο τη διάθεση. Μιλώντας, λοιπόν για body butters δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο brand που έχει παράδοση σε αυτό το είδος και φέτος κλείνει 25 χρόνια από το πρώτο προϊόν του. Φυσικά αναφέρομαι στο The Body Shop, το οποία έχουμε όλες συνδέσει με τα απίστευτα body butters του. Το 2017 λοιπόν, το πρώτο body butter με mango που δημιούργησε η ιδρύτρια της The Body Shop, Anita Roddick κλείνει τα 25 χρόνια ύπαρξής του. Με αφορμή τα γενέθλια αλλά και το Halloween δημιουργείται μία νέα special edition σειρά περιποίηση σώματος, τη Vanilla Pumpkin, η οποία θα κερδίσει αμέσως.

 

Η επόμενη κρέμα σώματος που θα πάρεις στα χέρια σου ας είναι αυτή που θα σου χαρίσει ένα απίστευτα απαλό δέρμα και μία μυρωδιά που θα σε ξετρελάνει.

 

Λαχταριστές μυρωδιές από φρεσκοψημένα γλυκίσματα με γλυκιά κολοκύθα, μπλεγμένες με νότες από tonka bean, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου καθώς και προσθήκες από βανίλια Μαδαγασκάρης, κλείνονται μέσα στο πιο ενυδατικό body butter που θα πάρεις φέτος στα χέρια σου.