ΣΩΜΑ

Αυτά είναι τα ωραιότερα λάδια σώματος για σέξι λάμψη

Τα αρωματικά λάδια που ιριδίζουν κομποζάρουν με τον ενθουσιασμό των γιορτών. Όσο και να επανεξετάζεις το θέμα ενυδάτωση και βαθιά θρέψη στα λάδια θα καταλήξεις. Με σιγουριά, έχουν μια αναμφισβήτητη πρωτιά στον τρόπο που αγγίζουν την επιδερμίδα κάνοντάς της τόσο βελούδινη και παράλληλα σέξι. Αν στο περάσμά τους αφήνουν δε και μια έξτρα ιριδίζουσα λάμψη αυτό τα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

 

Για σένα λοιπόν φίλη μου που αγαπάς ό,τι σε shimmer έχω να σου αφήσω εδώ μερικά από τα πιο αγαπημένα μου και must-have λάδια όλων των εποχών. Μοσχομυρίζουν, ενυδατώνουν κι είναι ανάλαφρα και υπέροχα στην εφαρμογή τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά το ντους και μετά την ενυδατική σώματός σου ή αντί αυτής. Εσύ αποφασίζεις για την ολοδική σου εσάνς που θες να αφήσεις ολούθε.

Αυτό το υπέροχο ξηρό λάδι -Huile Prodigieuse® της Nuxe- είναι ένα από τα πιο πολυχρηστικά. Μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις μερικές σταγόνες και στο μπάνιο σου για μια πραγματικά χαλαρωτική κι αλλιώτικη εμπειρία ή να το αναμείξεις ακόμη και με το μεικαπ σου για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου.

Το Honey Bronze™ Shimmering Dry Oil από την αγαπημένη μου The Body Shop, είναι για σένα που θες να αναδείξεις μια πιο μπρονζέ λάμψη στο ντεκολτέ ή στα πόδια σου.

 

Εδώ -το Glowing Body Oil της La Mer- είναι ένα από τα πιο πολυτελή και φίνα προϊόντα στην κατηγορία, που χω δοκιμάσει. Σε κάποια καταστήματα μπορεί να το βρεις, γιατί ήταν limited edition, αλλά το αγαπώ τόσοοοο πολύ, που δεν μπορούσα να μην το αναφέρω. Περιέχει βιταμίνη Ε είναι μαγικό στην υφή, έχει εκπληκτικό άρωμα και το χρησιμοποιώ ευλαβικά για μασάζ.

 

Kι αυτό το ξηρό λάδι σώματος 3 Ors της σειράς Ideal Body από τη Vichy, είναι ένα όνειρο και κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς χρώμα και ίχνη λιπαρότητας, χαρίζει μια σούπερ λεία και μεταξένια επιδερμίδα.

Και όταν υπάρχει και το απόλυτο καλοκαιρινό λάδι ακόμη εκεί έξω, οφείλεις να το ξέρεις. Το Soleil Blanc Shimmering Body Oil του Tom Ford είναι ένα φανταστικό λάδι με σαγηνευτικό άρωμα. Άνετα αντικαθιστά και το άρωμά σου.

 

Ό,τι και να κάνεις, όπως και να τα χρησιμοποιήσεις, όμως, αυτά τα λάδια είναι σούπερ σαγηνευτικά και θα τα λατρέψεις. Προσφέρουν στο δέρμα μια ζεστή και τρυφερή αίσθηση φρεσκάδας, ενώ απελευθερώνουν μια μπρονζέ κι ακαταμάχητη λάμψη.

π.ες: Τα λάδια που ιριδίζουν φοριούνται σ’ όλο το σώμα, ή για να τονίσεις μεμονωμένα σημεία: το ντεκολτέ, τους ώμους, την πλάτη ή τις γάμπες και επιπλέον μπορεί να περαστούν ελαφρώς στις άκρες των μαλλιών σου. Τέλος, μπορούν να συνδυαστούν με το άρωμά σου ή να το αντικαταστήσουν.

 

Να περνάς όμορφα

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο