ΣΩΜΑ

Αποκτήστε ένα καλλίγραμμο κορμί και βγείτε στην παραλία

Μια από τις πιο γνωστές επεμβάσεις παγκοσμίως είναι η λιποαναρρόφηση. Όταν το τοπικό λίπος επιμένει και η γυμναστική και οι δίαιτες δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, η λιποαναρρόφηση αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο που μπορεί να σας  χαρίσει το σώμα των ονείρων σας.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι πώς ακόμα και αν πάρετε ξανά βάρος μετά την επέμβαση, το επιπλέον λίπος δε θα συγκεντρωθεί στις περιοχές που έχει γίνει η λιποαναρρόφηση. Αυτό συμβαίνει γιατί τα λιπώδη κύτταρα που αφαιρούνται δεν μπορούν να αναπτυχθούν ξανά.

Να τονίσουμε ότι η λιποαναρρόφηση δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο και για άνδρες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τη γυναικομαστία ή να αποκτήσουν τους σμιλευμένους κοιλιακούς.

Οι τεχνικές λιποαναρρόφησης έχουν εξελιχθεί και στις μέρες μας εκτός από την κλασική λιποαναρρόφηση υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως η PAL λιποαναρρόφηση, η λιποαναρρόφηση με laser και η λιπογλυπτική. Ο πλαστικός χειρουργός πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, θα σας προτείνει αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Και επειδή σίγουρα έχετε απορίες για την επέμβαση, την ανάρρωση, τα αποτελέσματα κάντε με σειρά με όσα θέλετε να μάθετε και μη διστάζετε να ρωτήσετε ότι σας απασχολεί.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε επίσης πως για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα μετά την επέμβαση, καθοριστικό ρόλο παίζει και δική σας συμβολή. Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Όταν το σώμα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, θα επουλωθεί πιο εύκολα και αν συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο και μετά την επέμβαση, τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα.

Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού και μην το παρακάνετε με τη λήψη φαρμάκων. Αν θελήσετε να πάρετε κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα συζητήστε το μαζί του. Μετά την επέμβαση σίγουρα η σιλουέτα σας θα είναι πιο λεπτή, και το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί μέσα σε μερικούς μήνες. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να τελειοποιήσει την εικόνα του σώματός σας και να σμιλεύσει τις καμπύλες σας, εξαλείφοντας το επίμονο λίπος.

 

Δημήτρης Κεραστάρης

Πλαστικός Χειρουργός

www.drkerastaris.gr