ΑΡΩΜΑ

Τα κορίτσια του Ladylike περιγράφουν τον ιδανικό άντρα

Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν. Κι αυτό ισχύει και για τον άνδρα που είναι δίπλα τους. Αυτή η φήμη όμως θα καταρριφθεί ευθύς αμέσως, αφού τα κορίτσια του ladylike.gr ξέρουν καλά τι θέλουν από έναν άνδρα. Τουλάχιστον μπορούν να τον περιγράψουν, όπως θα δεις παρακάτω, σχεδόν με ακρίβεια και τα πράγματα δεν είναι καθόλου περίπλοκα.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που ενώ σου κόβει την ανάσα και κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά την ώρα που τον βλέπεις, την ίδια στιγμή έχει τη μαγική δύναμη να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να γελάσεις. Έχει ωραίο χαμόγελο και πάντα είναι διαθέσιμο για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Που νιώθεις ότι ποτέ δεν έχεις αρκετό χρόνο μαζί του και μπορεί να διαβάσει -όσο είναι δυνατόν!- τη σκέψη σου. Αυτός ο άνδρας έχει διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά για την καθεμία και διαφορετική προσωπικότητα, αφού είναι θέμα γούστου τι σε γοητεύει και τι σε κερδίσει. Σίγουρα η καλή συμπεριφορά, η καθαριότητα και η ωραία μυρωδιά ισχύουν για όλες, όχι; Και όσον αφορά στη μυρωδιά για να μην μπερδευόμαστε, τη λύση έχει το Old Spice και τα νέα της αρώματα που μυρίζουν ακριβώς όπως πρέπει να μυρίζει ένας άνδρας.

Δήμητρα

Ο ιδανικός άντρας ε; Θα ξεκινήσω με τα ΜΗΝ. Να μην είναι τεμπέλης, κακότροπος, μισογύνης, τσιγκoύνης, μαμάκιας, εγωιστής και βαρετός. Στην αντίπερα όχθη, λοιπόν, θα ήθελα να είναι τρυφερός, ειλικρινής, έξυπνος,  πιστός και ανεξάρτητος. Θα ήθελα επίσης να με κάνει να νιώθω συναισθηματική ασφάλεια, να με φροντίζει, να με κάνει να γελάω και να νιώθω άνετα μαζί του πάντοτε και παντού. Πολλά ζητάω ε; Πέραν από την πλάκα, επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν υπάρχει ιδανικός άντρας (εξάλλου για την καθεμιά μας το ιδανικό είναι και διαφορετικό), η ουσία είναι μία για εμένα, να με αγαπά και να μη με αλλάζει για καμία.

Νάνσυ

Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την έκφραση ‘ιδανικός άντρας’ γιατί πραγματικά δεν υπάρχει- εκτός αν βρούμε τον τρόπο να συνδυάσουμε τους *βγάζει τεφτέρι* Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Milo Ventimiglia, Oscar Isaac, Chris Evans, Jamie Dornan, Robert Pattinson, Tom Hardy και Leonardo Di Caprio. Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μου αυτή την παραδοχή και δεδομένου ότι δεν θα πετύχω ποτέ κάποιον που να φέρνει έστω και 10% σε κάποιον από τους παραπάνω αυτό που θα ήθελα να έχει ο ‘ιδανικός’ άντρας είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο· να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα- σαν να βγήκε μόλις από το μπάνιο. Γιατί; Γιατί δεν έχω καλύτερο από το να αγκαλιάζω τον άλλον και χώνομαι στο λαιμό του για να τον φιλήσω.

Δέσποινα

Να μη φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του. Με αγαπάς κύριε; Γιατί δεν το λες; Γιατί το κρατάς και περιμένεις να το εξομολογηθείς μόνο όταν είναι πια αργά; Η ειλικρινής και αβίαστη εξωτερίκευση είναι που μπορεί να ρίξει μία γυναίκα στα πατώματα. Γιατί αν έχω ρωτήσει 135 φορές (μετρημένες) ”μ’ αγαπάς” και παίρνω απάντηση την 136η τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

Μάριον

Θα ξεκινήσω με την ευρέως αποδεκτή αρχή ότι το ιδανικό δεν υπάρχει. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από το ουσιαστικό “άντρας”. Υπάρχουν όμως αρκετά αρσενικά εκεί έξω, των οποίων τα χαρακτηριστικά μπορούν να σε τυφλώσουν με τρόπο τέτοιο ώστε να τους βλέπεις ιδανικούς, μοναδικούς, τέλειους, αναντικατάστατους. Αυτός λοιπόν ο σχεδόν ιδανικός άντρας σε κάνει να γελάς μέχρι να πονούν οι μύες στα μάγουλά σου. Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, να μην αναρωτιέσαι αν υπάρχει ή θα υπάρξει άλλη. Είναι ειλικρινής και μοιράζεται το φαγητό του μαζί σου. Δεν είναι τσιγκούνης, χαζός ή μαμάκιας. Είναι δίπλα σου στα δύσκολα και κάνει το μυαλό σου να παίρνει φωτιά, τον καταλαβαίνεις με κλειστά μάτια.

Μαριλέλλα

Λένε ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να ερωτεύονται (άντρες που τους θυμίζουν) τους μπαμπάδες τους. Αν το καλοσκεφτείς, ισχύει. Όλες ψάχνουμε στον σύντροφό μας κάτι ή πολλά από την πιο αρχετυπική αρσενική φιγούρα που λέγεται “πατέρας” για να αισθανθούμε οικεία. Είναι μια ροπή που καθορίζει συνειδητά και υποσυνείδητα τις επιλογές μας. Το 2ο δεδομένο που επιβεβαιώνεται επιστημονικά είναι πως ερωτευόμαστε με τη μύτη. Ναι, η ερωτική έλξη μπορεί να οφείλεται στην εξωτερική εμφάνιση και την προσωπικότητα, όλες μας όμως επηρεαζόμαστε υποσυνείδητα από τη μυρωδιά ενός ατόμου. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν εάν ένας άνδρας έχει συμβατά με αυτές γονίδια μόνο και μόνο από τη μυρωδιά του. Το αποτύπωμα που αποπνέει στον αέρα η ένωση της σάρκας με το άρωμά του, αυτό. Μια μυρωδιά από το παρελθόν, η φρεσκάδα που μοσχοβολούσε το μπάνιο του πατρικού σου όταν ο πατέρας σου έβγαινε από αυτό. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ελκύεσαι από εκείνον; Δεν είναι τα μάτια, αλλά η μύτη που δεν έχεις για κανέναν άλλο.

Σία

Ο ιδανικός άντρας απέχει πολύ από μια σκέτη όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Γιατί, αν δεν σου χαμογελά, αν δεν εξελίσσεται, αν δεν παραδέχεται ότι όλα τα συναισθήματα (ναι και το κλάμα είτε από χαρά είτε από λύπη) είναι και για εκείνον και -κυρίως- αν δεν μυρίζει ως τέτοιος τότε τι να τον κάνεις; Τον ιδανικό άντρα πρώτα θα τον μυρίσεις όπως θα σε προσπερνά και θα τον ξεχωρίσεις γι’ αυτή του την ιδιαίτερη μυρωδιά και μετά θα θελήσεις να τον γνωρίσεις. Ο δικός σου, ο ιδανικός άντρας δεν θες να μυρίζει όπως όλοι οι άλλοι. Γιατί δεν είναι “όλοι οι άλλοι”.

 

Εσύ μπορείς αυτή τη στιγμή να δώσεις έναν μίνι χαρακτηρισμό για τον ιδανικό άντρα; Το Old Spice μπορεί να σε βοηθήσει, δίνοντάς το στίγμα της μυρωδιάς του ιδανικού άντρα, αυτόν που περιμένεις #kavalastoalaogo