MAKEUP

Το μακιγιάζ του χειμώνα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Φυσική λάμψη, λίγο χρώμα και τονισμένες βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα. Αυτό το χειμώνα το μακιγιάζ είναι η ευκαιρία να εκφράσεις κάθε πτυχή του εαυτού σου, να δώσεις στο look σου αυτό που πιστεύεις ότι θα βγάλει προς τα έξω όλη τη θηλυκότητά σου και να νιώσεις καλά με το αποτέλεσμα.

Ένα απλό μακιγιάζ που την ίδια στιγμή εκπέμπει έναν δυναμισμό, minimal αλλά και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα σε κάνει να θες κάθε πρωί να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη σου.

Αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο της Victoria Beckham, η οποία με βάση αυτή της την ανάγκη σχεδίασε τα προϊόντα μακιγιάζ της συλλογής Victoria Beckham x Estée Lauder.

Από την πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Vicotria Beckham με την Estée Lauder, ήταν ξεκάθαρη η οπτική της. Αυτό ακριβώς που εκφράζει την προσωπικότητά της ήταν το βασικό συστατικό όλης της φιλοσοφίας της συλλογής. Ο μινιμαλισμός και η αυστηρότητα δένουν με τρόπο μοναδικό και σε προκαλούν να δημιουργήσεις το δικό σου fresh look, πάντα με δόσεις εντυπωσιασμού.

 

Η νέα συλλογή Victoria Beckham x Estée Lauder είναι διαθέσιμη και θα την λατρέψεις. Να ξεχωρίσω το ξεκούραστο βλέμμα του μακιγιάζ, το οποίο η Victoria πετυχαίνει με ένα makeup trick, βάζοντας ένα Kajal μολύβι ματιών (στην απόχρωση Vanille) εσωτερικά της κάτω γραμμής των ματιών.

Φυσικά, το Aura Gloss θα γίνει απαραίτητο στο νεσεσέρ σου, αφού είναι το μυστικό για να έχεις μία υπέροχη λάμψη στα σημεία που θες. Η Victoria το χρησιμοποιεί στα ζυγωματικά, ενώ εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να το εφαρμόσω κάτω από το τόξο των φρυδιών ή ακόμα και στην καρδούλα που κάνουν τα χείλη.

 

Όλη τη συλλογή θα βρείτε διαθέσιμη στο www.esteelauder.gr.