MAKEUP

Το ξεχωριστό ραντεβού ομορφιάς μου με τον Tom Ford

Μέσα στα Χριστούγεννα, αυτή τη μαγική περίοδο που τα αρώματα και τα καλλυντικά έχουν λίγη περισσότερη σημασία, είχα την ευκαιρία να απολαύσω ένα ξεχωριστό treatment με την υπογραφή του luxury beauty brand του Tom Ford. Βρέθηκα λοιπόν στο νέο corner του Tom Ford στο Attica City Link και αφέθηκα στα μεθυστικά αρώματα καθώς επίσης δοκίμασα όλα εκείνα τα θαυματουργά προϊόντα μακιγιάζ από την Winter Collection του οίκου.

 

Η Winter Collection του Tom Ford έχει ως σημείο αναφοράς τη sun kissed επιδερμίδα των διακοπών, την οποία επιλέγει ως βάση για όλο το χρόνο. Γι’ αυτό και η χειμωνιάτικη σειρά Soleil διαθέτει 6 αποχρώσεις κραγιόν, 2 παλέτες σκιών κι ένα μαγικό body spray.

 

Αυτό όμως που με ενθουσίασε ήταν το Private Blend Wardrobing. Πρόκειται για μία διαδικασία όπου οι Tom Ford specialist δημιουργούν μαζί σου το δικό σου άρωμα, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα και στο δέρμα σου. Ένα σωρό οσφρητικές απολαύσεις που αναδίδονται από τα πολυτελή μπουκαλάκια της Private Blend Collection, αναμειγνύονται με ένα μαγικό τρόπο με εκείνα της νέας εκλεπτυσμένης αρωματικής σειράς Les Extraits Verts με τα τρία αγαπημένα “πράσινα” του Tom Ford (χρώμα ιδιαίτερης σημασίας στην παλέτα του σχεδιαστή), το αιθέριο Vert Boheme, το άγριο Vert D’ Encens και το βαθύ Vert Des Bois.

A photo posted by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

 

Σε αυτό το ιδιαίτερο perfume bar μπορείς να βρεις τα κομμάτια που θα συνθέσουν τη δική σου οσφρητική γκαρνταρόμπα, τα οποία θα αναμειγνύεις και θα συνδυάσεις με διαφορετικές κάθε φορά αναλογίες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της περίστασης που θες να σε συνοδεύσει.

Δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα και να σταθείς στο beauty corner του Tom Ford, το οποίο μπορείς να βρεις στα Attica City Link, Attica Golden Hall και Attica Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.