ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το σημείο που (κακώς) ξεχνάς να περιποιηθείς το βράδυ

Έχουμε πει τόσα για τη βραδινή περιποίηση. Ο καλός καθαρισμός, και η βαθιά ενυδάτωση είναι οι δύο βασικοί άξονες που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου όταν στέκεσαι το βράδυ μπροστά στον καθρέφτη. Το ντεμακιγιάζ εννοείται ότι πρέπει να έχει προηγηθεί αυτών.

Ακόμα λοιπόν κι αν είσαι από τις πιο τυπικές και τα καλά κορίτσια που προσέχουν την επιδερμίδα τους και δεν αμελούν να τη φροντίσουν όπως πρέπει πρωί βράδυ είναι πολύ πιθανό να αγνοείς ένα βασικό σημείο που δεν είναι άλλο από τα χείλη. Ξέρω ότι έχεις πάντα ένα lip balm μαζί σου αλλά ως γνωστόν τα χείλη είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή που προφανώς κι έχει ανάγκη από παραπάνω φροντίδα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να περιποιηθείς τα χείλη σου και να τα βοηθήσεις να διατηρήσουν τον φυσικό τους όγκο και σχήμα είναι να απλώνεις το βράδυ μία σταγόνα serum ή μία μικρή ποσότητα από την κρέμα ματιών (και οι δύο περιοχές είναι εξίσου ευαίσθητες). Πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς που ακολουθούν πολλές διάσημες κυρίες με άψογα, σαρκώδη χείλη όπως η Rosie Huntington-Whiteley.

Επομένως δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και να διατηρήσεις τα χείλη σου υγιή και βαθιά ενυδατωμένα.