SHOPPING

8 ενυδατικές με χρώμα και πες αντίο στο make up

Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση γι' αυτό και η ενυδατική κρέμα δε λείπει από τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Θέλεις όμως κάτι παραπάνω και το έχουμε. Οι BB creams είναι η απάντηση στο make up ''στόκο'' που σε τρελαίνει και κάνει το δέρμα σου να δείχνει βαρύ και κουρασμένο.

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα που καλύπτουν τις φυσικές ατέλειες και χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα. Απλώνονται εύκολα, είναι οικονομικές, μπορείς να τις χρησιμοποιείς συνέχεια. Το πολύ σημαντικό είναι πως είναι κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες και το αποτέλεσμα είναι διακριτικό.

Προτείνουμε τις δικές μας αγαπημένες για να διαλέξεις.

Normaderm BB Clear Light Shade, Vichy >>> 13.24€

 

Μη λιπαρή υφή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας και της επιδερμίδας με τάση για ατέλειες. Εξαιρετικά ελαφριά σαν πέπλο, ενυδατώνει και καλύπτει φυσικά τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη λαμπερή επιδερμίδα. Κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει Ιαματικό Νερό της Vichy με καταπραϋντικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Idealia BB Claire, Vichy >>> 18.55€

 

Ιδανική για όλες τις επιδερμίδες. Βελτιώνει το χρώμα και την ποιότητα της επιδερμίδας συνολικά, άμεσα, σε βάθος και με διάρκεια χάρη στις μεταλλικές χρωστικές, χαρίζει λάμψη και ομοιομορφία αποκαλύπτοντας άμεσα το ιδανικό χρώμα. Η σύνθεση της με Koμπούχα, φυσικό συνδυασμό συστατικών προερχόμενων από το τσάι, δρα σε βάθος εναντία στη γλυκοζυλίωση για να αποκαταστήσει τη λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας.

Hydra Chrono + Teinte Dore, Lierac >>> 18.20€

 

Ζελ-κρέμα με τετραπλή ευεργετική δράση. Με μία μόνο κίνηση ενυδατώνει την επιδερμίδα, της χαρίζει ομοιογένεια και λεία υφή, ενώ παράλληλα την προστατεύει από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις. Με oil-free σύνθεση, η ”χρυσαφί” του απόχρωση είναι ιδανική για τις ματ επιδερμίδες.

Aqua Vita BB Cream, Apivita >>> 20.30€

 

Η ΒΒ cream AQUA VITA ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Παράλληλα την προστατεύει αποτελεσματικά από την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και στα φυσικά αντηλιακά φίλτρα. Χαρίζει φυσική φωτεινή όψη και ελαφριά ομοιόμορφη κάλυψη.

Hydreane BB, La Roche Posay >>> 12.25€

 

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Οι μεταλλικές χρωστικές της γίνονται ένα με την επιδερμίδα για να της χαρίσουν ομοιογένεια, λάμψη και φρεσκάδα ενώ η πλούσια, μη λιπαρή υφή της προσφέρει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Προσφέρει 12ωρη ενυδάτωση και άνεση, προστασία UVA-UVB και καταπραϋντική δράση.

Ideal Soleil BB, Vichy >>> 11.64€

 

Αντηλιακή λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου με χρώμα και βελούδινο αποτέλεσμα, για κανονικες, ξηρές επιδερμίδες SPF50.  Η βελούδινη υφή του είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ ”λιώνει” κατά την επαφή με την επιδερμίδα και προσφέρει άμεσα απαλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα με εξαιρετικά ενυδατική και αντιγήραντική δράση χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ.

Vitamin E Cool, Τhe Βody Shop >>> 12€

 

Η BB cream προστατεύει, φωτίζει και εξισοροπεί τον τόνο την επιδερμίδας προσφέροντας 12ωρη ενυδάτωση. Διατίθεται σε μία απόχρωση και διαθέτει ελαφριά υφή που προσφέρει στην επιδερμίδα δροσερό και φυσικό look. Ενυδατώνει και εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας.

Τea Τree Flawless, Τhe Βody Shop >>> 10€

 

ΒΒ cream που καλύπτει άμεσα τις ατέλειες και τα σπυράκια στην επιδερμίδα. Ελαφριά σύσταση που προσφέρει τελείωμα χωρίς γυαλάδα. 3 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και προσφέρουν φυσική κάλυψη.