CHRISTY THEORIES

Μία μοναδική εμπειρία περιποίησης για το πρόσωπο και τις αισθήσεις από τη Shiseido

Τη Shiseido την ξέρεις και νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω πολλά για την εξειδίκευσή της και τις πολύ προσεγμένες συνθέσεις των σειρών περιποίησης. Με την Future Solution LX να αποτελεί τη ναυαρχίδα της, η Shiseido βασισμένη στην ιαπωνική φιλοσοφία περιποίησης έχει έναν μοναδικό τρόπο να προσεγγίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι η όλη φιλοσοφία του brand στηρίζεται και σε προσωπικές θεραπείες προσώπου που φροντίζουν τόσο για την επιδερμίδα του προσώπου σου όσο και για το πνεύμα σου. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που απόλαυσα πρόσφατα και δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σου γιατί τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να την ζήσεις κι εσύ στο Experience Center της Shiseido στην Ερμού.

Η τελευταία θεραπεία που έρχεται από την ιαπωνική εξειδίκευση στην περιποίηση της επιδερμίδας ονομάζεται YUTAKA και βασίζεται κυρίως στα οφέλη της πολυτελούς σειράς Future Solution LX. Εδώ θα σου δώσω μία γεύση για το πώς όλο αυτό συμβαίνει.

Η αρχή

Με το που μπαίνεις στην καμπίνα αρχίζεις να χαλαρώνεις από τη μουσική και από την καθαρότητα της διακόσμησης. Εγώ τουλάχιστον, μπήκα σε realx mode και αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της Ευγενίας.

 

Η θεραπεία

Η Ευγενία ξεκίνησε να μου απλώνει ένα γαλάκτωμα, ειδικό για τη θεραπεία σε όλο το πρόσωπο. Από την πρώτη επαφή, με πλημμύρισε ένα κύμα δροσιάς που με έκανε να αφεθώ ακόμα περισσότερο. Το επόμενο βήμα ήταν ένας καθαρισμός με τον αφρό Future Solution, ο οποίος έχει μία αφράτη αίσθηση στο πρόσωπό σου. Έπειτα, αφού ξέπλυνε τον αφρό με μία ζεστή πετσέτα, πέρασε το Softener της ίδιας σειράς σε όλο το πρόσωπο.

 

Το μασάζ

Αφού μου έβαλε μία μεγάλη πορσελάνινη ζεστή πέτρα, χαμηλά στην κοιλιά, άρχισε να μου απλώνει το προϊόν με το οποίο μου έκανε μασάζ στο ντεκολτέ, το λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια. Η κρέμα-Μάσκα της μαγικής σειράς Future Solution έμεινε στην επιδερμίδα μου και δουλεύτηκε από τα χέρια της Ευγενίας, τα οποία στην κυριολεξία είχαν τόση πίεση όσο ακριβώς είχα ανάγκη για να απολαύσω τη διαδικασία. Μέσα στο μασάζ, μαύρες, πορσελάνινες πέτρες, μικρότερες αλλά εξίσου ζεστές έκαναν βόλτα από το ύψος του στήθος ως τους κροτάφους, προκαλώντας ένα αίσθημα απόλυτης χαλάρωσης, κάτι σαν να μουδιάζουν στο σώμα όλα εκείνα τα σημεία που σε πονούν ή σε ενοχλούν.

Το τέλος

 

Όταν -δυστυχώς!- τελείωσε το μασάζ, σειρά είχε η ενυδάτωση με την κρέμα ματιών-χειλιών και την κρέμα ημέρας για extra ενυδάτωση. Όπως μπορείς να φανταστείς ήταν πολύ δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι. Τα κατάφερα όμως και έριξα γύρω μου μερικούς ψεκασμούς Eva Bloom της Shiseido και η απόλαυση ολοκληρώθηκε και οσφρητικά.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να σου πω, ότι η Future Solution LX έχει ανανεωθεί και εμπλουτιστεί με το βότανο Enmei -γνωστό στην Ιαπωνία για τα υγιεινά του οφέλη- για καλύτερα αποτελέσματα.

 

*Το Shiseido Experience Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες στα corner της Shiseido.