ΠΡΟΣΩΠΟ

Μπορείς να βρεις αληθινούς θησαυρούς στο φαρμακείο

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν φανταστικά προϊόντα και στα ράφια των φαρμακείων. Κι αν είσαι απ' αυτές τις ευφάνταστες φίλες που ψάχνουν συνέχεια τα πιο ιδιαίτερα, αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα περιποίησης, σου έφτιαξα μια πολύ αγαπημένη λίστα, από την υπέροχη Pharmasept, για να'χεις πρόχειρη την επόμενη φορά, που θα βγεις για εξερεύνηση στα μικρά κι απαιτητικά στέκια του μπιουτόκοσμου.

Θέλω πολύ να σου μιλήσω για όλα αυτά τα θαυματουργά προϊόντα του beauty που δοκιμάζω και πιστεύω ότι αξίζουν την πιο περίοπτη θέση στα ράφια σου. Σημείωσε σήμερα κιόλας μερικά must-have προϊόντα που αγαπώ και σου προτείνω από τη σειρά Cleria.

To ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, Cleria Renewal Dry Oil με πολύτιμο έλαιο μαστίχας είναι ένα ονειρεμένο προϊόν, πλούσιο σε ενυδατικά, αντιγηραντικά & καταπραϋντικά συστατικά. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο και δίνει μια υπέροχη απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά. Προσωπικά το αγαπώ για το ζεστό του άρωμα και την πολύ ελαφριά υφή του. Χάρη στις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, σε συνδυασμό με τα Ω3-Ω6 φυσικά λιπαρά οξέα, που περιέχει στη σύνθεσή του και σύμφωνα με κλινικές μελέτες που έχουν γίνει, δείχνει να ‘χει  ευεργετικές ιδιότητες στο ερεθισμένο δέρμα, καθώς ενισχύει τη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της επιδερμίδας χάρη στην καταπραϋντική και επουλωτική του δράση.

Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Cleria Hydrating Velvet Lotion θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου με τη σούπερ ανάλαφρη και βελούδινη υφή του. Είναι ιδανικό για σένα που θες να φροντίσεις εντατικά την αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου. Χάρη στην εμπλουτισμένη του σύνθεση με αντιοξειδωτικά συστατικά και βιομιμητικά φωσφολιπίδια, χαρίζει πάρα πολύ βαθιά ενυδάτωση και ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα. Θα το αγαπήσεις και για το υπέροχο άρωμά του, καθώς κι ότι δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, αφού δεν περιέχει σιλικόνη.

Η 24ωρη κρέμα προσώπου Cleria Lift Effect Cream είναι η ιδανική για ώριμες επιδερμίδες και θα πρέπει να την έχεις κατά νου, ως το απλούστατο ελιξήριο αντιγήρανσης. Περιέχει Golden Mastic σε μορφή συμπυκνωμένου σε δραστικά συστατικά ελαίου, που αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, χάρη σ’ ένα ειδικό τετραπεπτίδιο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι έως και 47,3% και δρα στοχευμένα στους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για τη σύσφιξη του δέρματος. Έτσι, εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή των πρωτεϊνών στο τρισδιάστατο πλέγμα της επιδερμίδας, μειώνοντας τη χαλάρωση του προσώπου.

Η 24ωρη κρέμα ματιών Cleria Eye Perfection Cream είναι επίσης άξια προσοχής, ειδικά για σένα που θες να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αλλά και να μειώσεις τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Συσκευασία 30ml (διπλάσια ποσότητα). Δεν περιέχει σιλικόνη. Κι εδώ η Golden Mastic ως μορφή συμπυκνωμένου σε δραστικά συστατικά ελαίου, αυξάνει εξαιρετικά την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και παράλληλα με το υαλουρονικό οξύ και τους πολυσακχαρίτες από χαρούπι αυξάνει πολύ την ενυδάτωση και ενισχύει την ελαστικότητα της τόσο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Ο συμπυκνωμένος ορός προσώπου Cleria Anti-Spot Serum είναι μαγικός για την εξομάλυνση δυσχρωμιών και πανάδων. Έχει ενισχυμένη σύνθεση με τέσσερις λευκαντικούς παράγοντες που δρουν μέσω διαφορετικών συστημάτων και προλαμβάνει καφέ κηλίδες και πανάδες , χαρίζοντας λάμψη.

Το νερό ντεμακιγιάζ Cleria Refreshing Micellar Water είναι το απόλυτο must-have για κάθε beauty addict. Κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια και με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε τύπο επιδερμίδας. Καθαρίζει αποτελεσματικά με τις λιγότερες κινήσεις και παράλληλα ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας και της παρέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της. Στην υπέροχη σύνθεσή του ξεχωρίζει το εκχύλισμα αγγουριού, που είναι πλούσιο σε τονωτικές ιδιότητες και καταπραΰνει ακόμη και την πιο ξηρή κι ευαίσθητη επιδερμίδα.

Το νου σου πού δίνεις το #beautylike σου και να είναι πολύτιμο το οπλοστάσιο της ομορφιάς σου.

εις το επανιδείν