ΓΑΜΟΣ

3 tips για να έχει διάρκεια το νυφικό μακιγιάζ σου

Σπίτι- εκκλησία-φωτογράφιση- wedding party: Οι ώρες πολλές, η συγκίνηση μεγάλη, οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο γάμος γίνει καλοκαίρι, με το κύριο ζητούμενο να παραμένει ένα και βασικό: Αναλλοίωτο μακιγιάζ, που δεν «τρέχει», δεν μουντζουρώνει και δεν χάνει την έντασή του. Ποια είναι τα μυστικά, λοιπόν; Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου 3 πολύ χρήσιμα makeup tips που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

#1 Η βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα

Είναι το Α και το Ω μιας λαμπερής, λείας και απαλής επιδερμίδας και ένα από τα μυστικά που κρύβεται πίσω από τη μεγαλύτερη διάρκεια ενός μακιγιάζ. Ακόμη κι αν επιλέξεις ένα ανάλαφρο, natural makeup look, η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το σημείο κλειδί, που θα εξασφαλίσει μία φρεσκάδα και νεανικότητα στο look σου. Φυσικά, η ενυδάτωση θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής beauty ρουτίνας σου, προκειμένου να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Plus: Για ακόμη πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε πριν την ενυδατική σου μία τονωτική λοσιόν και ένα serum.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

#2 Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις

Ανεξάρτητα από το είδος του μακιγιάζ που θα επιλέξεις, τις αποχρώσεις που θα κυριαρχούν στο look σου και την εποχή, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στην υφή και την ποιότητα των προϊόντων μακιγιάζ που χρησιμοποιεί ο makeup artist σου ή εσύ, σε περίπτωση που έχεις επιλέξει να βαφτείς μόνη σου. Επένδυσε σε καλλυντικά, με σταθερή και αδιάβροχη σύνθεση, που θα παραμένει αναλλοίωτη, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα κάνει πιο «βαρύ» το μακιγιάζ σου.

#3 Το πρώτο και τελευταίο βήμα (aka primer και setting spray/powder)

Αν θέλεις να αποφύγεις τις ανεπιθύμητες γυαλάδες, να λειάνεις τις λεπτές γραμμές και πόρους μέσα σε δευτερόλεπτα, πετυχαίνοντας  ένα βελούδινο, ομοιόμορφο τελείωμα στο μακιγιάζ σου, τότε το primer είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να πετύχεις να πετύχεις τον τέλειο καμβά στο makeup look σου. Αντίστοιχα, τα spray/ πούδρες σετταρίσματος (setting spray/ powder) στο τέλος του μακιγιάζ  βοηθούν στην σταθεροπιοιήση και διάρκειά του, χωρίς να επιβαρύνουν ή να «κολλούν» στην επιδερμίδα.

Και η ώρα η καλή!