MAKEUP

Όσκαρ 2017: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Η 89η τελετή των βραβείων Όσκαρ είναι πια γεγονός και μετά από τόσα που αναλύσαμε τους τελευταίους δύο μήνες, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αναμενόμενο και πολυσυζητημένο οσκαρικό red carpet.

Όπως αναμενόταν και συνηθίζεται εξάλλου το κόκκινο χαλί που στρώνεται στο Dolby Theatre του Los Angeles είναι το πιο λαμπερό όλων όσων προηγήθηκαν. Οι celebrities βάζουν τα δυνατά τους να τραβήξουν τα βλέμματα και να εντυπωσιάσουν. Κλασσικές ή τολμηρές, όλες οι κυρίες που περπάτησαν το πιο διάσημο κόκκινο χαλί του πλανήτη καταφέρνουν να λάμψουν και να κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους.

Οι retro glam επιρροές έδωσαν και πάλι το παρόν με τα bold lips και το κόκκινο lipstick να συναγωνίζονται κι αυτή τη φορά τις nude αποχρώσεις. Στο hairstyle, τα wavy καρέ και τα ανέμελα updos είναι τα δύο βασικά σημεία που παρατηρεί κανείς. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι πιο τολμηρές και in-fashion επιλογές, όπως αυτή της Jessica Biel με το super stylish sleek updo.

Αυτές οι κυρίες, λοιπόν, που θα δεις παρακάτω έχουν όλες κάτι να δείξουν, από το χτένισμα μέχρι το μακιγιάζ και πώς συνδύασαν το beauty look με το φόρεμά τους. Ας δούμε αναλυτικά αυτές που ξεχώρισαν:

Chrissy Teigen

© Getty Images / Ideal Image

Η νέα μανούλα Chissy Teigen δεν υπερέβη εαυτόν όσον αφορά στο beauty look της. Επέμεινε στις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και μας άρεσε πολύ η nude απόχρωση που είχε στα χείλη. Για τα μαλλιά διάλεξε έναν ανέμελο κότσο που έδινε μία φρεσκάδα στην εμφάνισή της και όση ζωηράδα έλειπε από το μακιγιάζ της.

Emma Roberts

© Getty Images / Ideal Image

Έδωσε έναν retro-glam αέρα στο φετινό κόκκινο χαλί με το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα των μαλλιών της και το άψογα συνδυασμένο κόκκινο lipstick.

Jessica Biel

© Getty Images / Ideal Image

Μία από τις όμορφες εμφανίσεις της ηθοποιού ήταν αυτή στη φετινή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Το άψογο sleek, center-part updo συνόδευσε τέλεια το φόρεμά της. Όσο για το μακιγιάζ, η Jessica Biel κράτησε τις ισορροπίες – όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε- τονίζοντας ελαφρώς τα μάτια της και επιλέγοντας μία peachy απόχρωση στα χείλη που ερχόταν σε μία ήπια αντίθεση με το σκούρο χρώμα των μαλλιών της.

Isabelle Hupper

© Getty Images / Ideal Image

Η Isabelle Hupper έφερε τη γαλλική φινέτσα πασπαλισμένη με λίγη από την λάμψη που απαιτεί το κόκκινο χαλί στα φετινά Όσκαρ. Διάλεξε πολύ σωστά retro waves που θυμίζουν αυτά παλαιών δεκαετιών και ολοκλήρωσε το beauty look της δίνοντας φως στα μάτια και τονίζοντας τα χείλη της με μία wine-red απόχρωση που έκανε τν εμφάνισή της ακόμα πιο elegant.

Felicity Jones

© Getty Images / Ideal Image

Η γλυκιά Felicity Jones έκανε μία νεραϊδένια εμφάνιση φέτος στο κόκκινο χαλί αλλά νομίζω της έλειπε λίγη λάμψη. Απόλυτα φυσικό μακιγιάζ και ένα χτένισμα που θα μπορούσε να τη συνοδεύσει άψογα σε οποιαδήποτε άλλη εμφάνισή της. Ένα ballerina bun ίσως ολοκλήρωνε πιο όμορφα το red carpet look της.

Dakota Johnson

© Getty Images / Ideal Image

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση από την Dakota Johnson, η οποία επέλεξε να δώσει έναν vintage αέρα με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Ένα διακριτικό πιάσιμο στα μαλλιά κι ένα clean makeup, σαφώς με γήινες αποχρώσεις την συνόδευσαν στο οσκαρικό χαλί για φέτος.

Nicole Kidman

© Getty Images / Ideal Image

Η εμπειρία της στο κόκκινο χαλί φαίνεται ξεκάθαρα και στην εμφάνισή της. Η Nicole Kidman ξέρει τι θα πει οσκαρική εμφάνιση και έχει τα όπλα για να την υποστηρίξει. Τόσο τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ της είχαν όση λάμψη χρειάζεται. Το scarlet red των χειλιών της έδινε χρώμα στο flawless μακιγιάζ της και στο ξανθό των μαλλιών της.

Emma Stone

© Getty Images / Ideal Image

Η βασίλισσα και γι’ αυτή τη βραδιά Emma Stone μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να τη λατρέψουμε. Χωρίς να κάνει τη διαφορά και την έκπληξη, η Emma Stone εμφανίστηκε λαμπερή, σαν να είναι έτοιμη να φωτογραφηθεί αγκαλιά με το αγαλματάκι. Retro waves –ίσως λίγο πιο έντονα απ’ όσο μας έχει συνηθίσει, χρυσή λάμψη στα μάτια της και burgundy lips για να αναδείξουν το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών της. Ένα safe beauty look, άξιο όμως για ένα οσκαρικό κόκκινο χαλί.

Charlize Theron

© Getty Images / Ideal Image

Όταν έρθει η ώρα να μείνεις με το στόμα ανοιχτό, είναι όταν εμφανίζεται η Charlize Theron. Κι αυτή τη φορά διάλεξε το χρυσό σαν το βασικό χρώμα της εμφάνισής της, το οποίο προφανέστατα της ταιριάζει απόλυτα. Εκπληκτικό hairstyle που συνδύασε τα retro waves με μία πιο glam και σύγχρονη αισθητική, με την εντυπωσιακή της φράντζα να καταλήγει σε ένα μικρό ponytail. Όσο για το μακιγιάζ ήταν σε natural αποχρώσεις αλλά οι ζεστοί τόνοι που διάλεγε γλύκαναν την εμφάνισή της.

Kirsten Dunst

© Getty Images / Ideal Image

Μία εμφάνιση που θύμισε λίγο από το glam των περασμένων χρόνων ήταν αυτή της Kirsten Dunst. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ανέμελο αλλά glamorous κότσο και συνδύασε smokey eyes με κόκκινα χείλη για να συνοδεύσει το εντυπωσιακό της φόρεμα όπως πρέπει.

Alicia Vikander

© Getty Images / Ideal Image

Αυτό θα πει messy bun ή αλλιώς λίγο πιο chic bed hairlook. Τα μαλλιά της Alicia Vikander είναι αναμφίβολα μέσα στα trends αλλά μήπως να έδινε μία ξεχωριστή πινελιά για το κόκκινο χαλί; Θα μπορούσε με το μακιγιάζ να το αναδείξει αλλά κι εδώ παρέμεινε σε natural ύφος και γήινες αποχρώσεις τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Σίγουρα λίγη περισσότερη λάμψη θα ήταν καλοδεχούμενη, μόνο και μόνο που περπατάει το οσκαρικό red carpet, δεν νομίζεις;

Scarlett Johansson

© Getty Images / Ideal Image

Δεν είμαι σίγουρη ότι την προτιμώ με αυτό το μαλλί, αλλά μάλλον της ίδιας αρέσει πολύ αφού το επέλεξε και φέτος για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Προφανώς, όμως, είναι η Scarlett Johansson και μπορεί να είναι sexy και με pixie haircut. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε πολύ ήπιους τόνους, με το λευκό μολύβι να αναδεικνύει τα μάτια της και να φωτίζει το βλέμμα και το pale pink lipstick να δένει αρμονικά με το φόρεμά της.

Michelle Williams

© Getty Images / Ideal Image

Το pixie haircut φαίνεται άψογο στην ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της Michelle Williams. Της προσδίδει μία φρεσκάδα και μία girly πινελιά που της ταιριάζει πολύ. Ωστόσο, ίσως χρειαζόταν να δώσει λίγο περισσότερο ένταση στο μακιγιάζ, είτε τονίζοντας τα μάτια, είτε δίνοντας μία απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη.

Brie Larson

© Getty Images / Ideal Image

Η Brie Larson έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κλασσικό κόκκινο για τα χείλη, είπε ναι στο eyeliner και έφερε τα μαλλιά της στο πλάι σε μία πιο ανέμελη εκδοχή. Ένα beauty look που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί κατάλληλο για ένα red carpet του βεληνεκούς των  Όσκαρ.

Karlie Kloss

© Getty Images / Ideal Image

Έδωσε χρώμα στο λευκό με τη επιλογή του lipstick. Orange-red για τα χείλη της Karlie Kloss, η οποία φαίνεται να ξέρει καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα κι αν έχει να συναγωνιστεί έμπειρες παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Το μακιγιάζ της ολοκλήρωσε με ένα earthy smokey eye makeup και φυσικά τo wavy lob ήταν αυτό που χρειαζόταν για μία απόλυτα επιτυχημένη εμφάνιση.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image