NAIL ART

Το νέο nail trend από την Κορέα που θα σε ενθουσιάσει

Το καινοτόμο nail salon Unistella της Νότιας Κορέας έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα περίεργο αλλά μάλλον εντυπωσιακό μανικιούρ στη λίστα με τα nail trends. Μετά τα mirror, τα glass και τα diamond nails, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και τα wire nails.

Η Eun Kyung Park, ιδρυτής του Unistella, παρουσίασε μία νέα τάση που θα σε εντυπωσιάσει. Με μικροσκοπικά κομμάτια σύρματος δημιουργεί λιλιπούτεια σχέδια, τα οποία θα δεις είτε στο περίγραμμα των νυχιών, είτε σαν γραμμικά και μη σχέδια στο κέντρο.

 

Η τεχνική, σύμφωνα με την ειδικό μοιάζει με αυτή που χρησιμοποιείτε για τις πινακίδες από νέον. Όπως στις πινακίδες πρέπει να λυγίσεις τα καλώδια και να βεβαιωθείς ότι σχηματίζουν γράμματα, το ίδιο κάνει και με τα μικρά σύρματα που χρησιμοποιεί για τα νύχια. Τα λυγίζει και φροντίζει να παίρνουν όμορφα σχήματα.

 

Όπως μπορείς να αντιληφθείς το δύσκολο σε αυτό το μανικιούρ είναι να μπορέσεις να λυγίσεις σωστά το σύρμα και να βεβαιωθείς ότι δεν είναι αιχμηρό. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι απλούστατη. Μία βάση για να προστατεύσει τα νύχια και ένα top coat στο τέλος για να διασφαλίσει ότι δεν θα χαλάσει το μανικιούρ.

Μία εκδοχή με χρώμα κι όχι με τη φυσική βάση των νυχιών.

Θα έμπαινες στη διαδικασία να το δοκιμάσεις;