CHRISTY THEORIES

Δοκίμασα το nail art της σεζόν με τις πιο λαμπερές metallic αποχρώσεις

Η Εβδομάδα Μόδας έκανε τον κύκλο της, περνώντας από όλες τις διάσημες πρωτεύουσες και τώρα είναι η ευκαιρία να δεις συγκεντρωτικά όλα τα highlights και τα trends σε μόδα αλλά και ομορφιά. Μέσα στις τάσεις λοιπόν, δεν μπορούν να λείπουν τα νύχια και συγκεκριμένα το nail art που τελευταία έχει γίνει εμμονή των IT girls κι όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορείς πια να αντισταθείς τόσο στα υπέροχα χρώματα, στις απίστευτες υφές αλλά και τα διακριτικά και ταυτόχρονα ευφάνταστα nail arts που προτείνουν οι nail artists που κρύβονται πίσω από τα διάσημα fashion shows. Σου έχω ήδη δείξει μερικά από τα πιο hot nail trends και δεν μπόρεσα να μην δοκιμάσω το δικό μου αγαπημένο.

 

Κατέληξα σε ένα metallic, γεωμετρικό σχέδιο που επέλεξε η essie Global Color Designer Rebecca Minkoff για να συνοδεύσει τα looks της πασαρέλας. Η Michelle Saunders δημιούργησε ένα nail art με έμπνευση από τη δεκαετία του ’60, πασπαλισμένη με metallic πινελιές με τις νέες αποχρώσεις της essie και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα στο πιο ενημερωμένο nail bar της essie και δοκίμασα το ίδιο ακριβώς mani. Εγώ ξετρελάθηκα από το αποτέλεσμα αλλά και τις αποχρώσεις και νομίζω το ίδιο θα συμβεί και σένα, γι’ αυτό θα σου δείξω τα βήματα αναλυτικά.

Αφού έχεις τελειώσει με το μανικιούρ, περνάς στα νύχια σου το first base base coat.

Στη συνέχεια, απλώνεις 2 στρώσεις από το φωτεινό, μεταλλικό λιλά, dress to the nineties.

 

Σειρά έχει το dark μωβ, σε μία επίσης metallic εκδοχή με το οποίο γίνονται προσεκτικά οι γραμμές για το τρίγωνο, του οποίου η βάση βρίσκεται στο κέντρο του νυχιού. Προτείνω να κάνεις πρώτα τις γραμμές και έπειτα να γεμίσεις το κενό του τριγώνου που δημιουργείται.

 

Ολοκληρώνεις (αφού έχει στεγνώσει πολύ καλά το σχέδιο) με το speed setter top coat για να δώσεις λάμψη και έτοιμο μανικιούρ μέσα σε 1′.

Το μανικιούρ είναι αρκετά εντυπωσιακό, αλλά λόγω του χρωματικού συνδυασμού αλλά και του σχεδίου μπορείς να το κάνεις ακόμα κι αν δεν είσαι fan του nail art.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δύο αυτά βερνίκι και για άλλα geo nail arts, καθώς ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Αν είσαι από εκείνες που έχουν σταθερό χέρι, τότε δοκίμασέ το στο σπίτι με τα βερνίκια της essie. Διαφορετικά βρες το κοντινότερο nail bar με βερνίκια essie και ζήτα το nail art από  Rebecca Minkoff.

Όπως κι αν έχει, να θυμάσαι ότι ένα ωραίο και περιποιημένο μανικιούρ είναι πάντα ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ που μπορείς να έχεις στο καθημερινό σου στιλ.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson