NAIL ART

6 χρώματα που θα δείχνουν άψογα στο επόμενο μανικιούρ

Τα χρώματα στο μανικιούρ πλέον έχουν σταματήσει να στιγματίζονται ανάλογα με την εποχή, αφού θα δεις το μπλε σκούρο ή το μαύρο να δείχνουν άψογα και σε ένα ανοιξιάτικο μανικιούρ, ενώ τα παστέλ έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι και της χειμερινής χρωματικής παλέτας.

Ωστόσο, κάθε σεζόν σου δίνει πιο συγκεκριμένη έμπνευση. Γι’ αυτό κι εγώ, επηρεασμένη από την καιρική σύγχυση του Μάρτη αλλά και από τα χρώματα που επιτάσσουν τα trends, διάλεξε 6 βερνίκια που καλύπτουν όλα τα γούστα.

essie, Midnight Cami

Ένα βαθύ μπλε παντός καιρού που μπορεί να σου δώσει ένα πολύ κομψό μανικιούρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

NARS, Dovima

Το κλασσικό κόκκινο δεν λείπει ποτέ από καμία σεζόν και εποχή. Αν έχεις βρει την ιδανική απόχρωση που αναδεικνύει την επιδερμίδα σου, τότε τόλμησέ το.

Burberry, No.204 Khaki

Ένα ιδιαίτερο χρώμα για σένα που θες λίγο να ξεφύγει από τα συνηθισμένα είναι το χακί. Αν το δοκιμάσεις θα το λατρέψεις και είναι ότι πρέπει για να μπεις στο mood του μήνα.

essie couture, Ballet Nudes Posture Perfect

Η νέα συλλογή των essie couture έχει αποφασίσει να βγάλει προς τα έξω τον πιο ρομαντικό και girly εαυτό σου.

Orly, La La Land Spring 2017, Cool in California

Το μιούζικαλ που κέρδισε τις εντυπώσεις και σάρωσε τα Όσκαρ έδωσε έμπνευση στην Orly. Αυτό το ροζ είναι μία από τις αποχρώσεις της συλλογής που είναι αφιερωμένη στο La La Land και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

OPI, Do You Take Lei Away?

Μία απόχρωση είναι πάντα χρήσιμη και πρέπει να υπάρχει μέσα στις επιλογές σου. Μπορεί να σταθεί μόνη της αλλά και να αποτελέσει την ιδανική βάση για διακριτικό nail art.