BEAUTY

Νεφέλη Καραφυλάκη. Η καθημερινότητα μιας νεαρής και ταλαντούχας φωτογράφου

Το 24ωρο μιας σύγχρονης καλλιτέχνιδας. Η καθημερινότητα μιας νεαρής. Οι ώρες της φίλης που μόλις γνώρισες. Οι στιγμές που αποτυπώνουν μια ολόκληρη γενιά. Η Νεφέλη είναι το PHILIPS Beauty girl που θες να ξέρεις. Και το #discoveryourownbeauty το πιο πρόσφατο φωτογραφικό της project για τη PHILIPS Beauty

Περπατάει στους δρόμους της Πλάκας μ’ έναν καφέ στο χέρι και πολλές σκέψεις συντροφιά της. Παρατηρεί τον κόσμο τριγύρω της, ζουμάρει με το βλέμμα της στα συναισθήματα των νέων κοριτσιών και με κάποιο τρόπο σπρώχνει την καθημερινότητά της, τα θέλω της και τα μπορώ της παρακάτω, πιο μπροστά, πιο μακριά…

#1

 

Δείχνει να ξέρει ότι η δυναμικότητα της έκφρασής σου καθημερινά μπορεί να σου ανοίξει άγνωστους δρόμους και να κάνει κάθε σου βήμα να ξεχωρίζει…

#2

“Ξεκίνα να σου κάνεις παρέα”, φαίνεται να λέει με τη σταθερότητα των κινήσεών της, αλλά και το βηματισμό της. “Φτιάξε ζεστό καφέ και δημιούργησε σκηνικά που σε εμπνέουν. Ξεκίνα να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Να ακούς τις φωνές από μέσα σου”.

#3

“Μην κλέβεις το χρόνο σου με χιλιοπαιγμένα σενάρια που στρεσάρουν τις στιγμές σου και αφήνουν θαμπή όψη στην επιδερμίδα σου. Τα ωραιότερα ξεκινήματα είναι αυτά που γίνονται σε μια καθόλου ιδανική στιγμή”, σα να μας λέει την ώρα που τα φωτογραφικά κλικ του Ηλία αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα της.

#4

Περνάει αρκετές ώρες στο φωτογραφικό στούντιο, όπου εργάζεται. Σε μια Αθηναϊκή γειτονιά, που έχει λατρέψει. Και δεν μεγάλωσε εκεί.

#5

Πάει κι έρχεται σε γειτονιές που μοσχομυρίζουν γιασεμιά και στέκεται σιωπηλά στις γωνίτσες που αναδεικνύουν αισιοδοξία. Πετράλωνα. Αυτή η νέα μποέμικη πιάτσα της πόλης σα να την αλλάζει καθημερινά. Σα να την κάνει πιο ευφάνταστη και δημιουργική. Δεν μας το λέει, αλλά μας το δείχνει.

#6

Έτσι στα καλά καθούμενα, ζουμάρει στην απλή και καθημερινή ομορφιά. Σ’ αυτή που κάνει κάθε κορίτσι να πρωταγωνιστεί.Σε αυτή που αναζητά μέσω του #discoveryourownbeauty.

#7

 

Και χαμογελάει για όλα τα ωραία που της συμβαίνουν. Κι έχει το νου της μπροστά, στο μέλλον. Κι αγαπάει να αράζει, να ψάχνει και να ψάχνεται…

#8

Η δουλειά της την ενθουσιάζει και την εκπλήσσει καθημερινά. Αναζητεί συνεχώς έμπνευση, ψάχνεται, αγαπάει να εκφράζεται και να απελευθερώνει τον δημιουργικό εαυτό της.

#9

Της δίνει την ευκαιρία να κάνει νέες φίλες, να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

#10

 

Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ βάζει στην άκρη ό,τι δεν της αρέσει, τινάζει από πάνω της κάθε ίχνος προβληματισμού και φροντίζει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά της με μια κάποια απλότητα. Και θέλει δεξιοτεχνία αυτό.

Φωτογραφίες: Ηλίας Ντζόιδος