ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Top 5: Λάδια σώματος για λαμπερό και εξωτικό μαύρισμα

Με νέες συνθέσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία -προστατεύουν από τις ακτίνες UVA/UVB- το εξωτικό μαύρισμα και τα τροπικά αρώματα, αυτά τα λάδια μαυρίσματος κέρδισαν δικαίως φέτος μία θέση στη λίστα με τα top 5 αγαπημένα μας. Το καλύτερο; Ενυδατώνουν αμέσως την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, μεταξένια και φυσικά μαυρισμένη. ΠΡΟΣΟΧΗ, όμως. Τα λάδια μαυρίσματος σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη δύναμη του αντηλιακού σου. Plus: Αν έχεις ευαίσθητη / φωτοαλλεργική επιδερμίδα θα πρέπει να συμβουλευτείς το δερματολόγο σου.

Lancaster, Sun Beauty Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF30

 

Ένα iconic προϊόν- ίσως το ιδανικότερο προϊόν μαυρίσματος της Lancaster, που προσφέρει βαθύ μαύρισμα και αντηλιακή προστασία. Ενισχυμένο με το Tan Activator, εκχυλίσματα πορτοκαλιού, καφέ και αιθέριου ελαίου, αυτό το ξηρό λάδι θα σε ταξιδέψει. Plus: Έχει εθιστικό άρωμα.

Nuxe Sun, Tanning Oil -Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα SPF10

A post shared by Nuxe Greece (@nuxegreece) on

 

Super ενυδατικό και καθόλου λιπαρό, αυτό το λάδι προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα μειώνει τον  κίνδυνο της φωτογήρανσης, χαρίζοντας ένα λαμπερό μαύρισμα.

Carroten, Superdry Suncare Oil SPF 10 -Αντηλιακό λάδι

 

Με μοναδικό συνδυασμό από λάδια μαύρου καρυδιού και καρύδας, αυτό το αντηλιακό λάδι της Carroten χαρίζει βαθύ και λαμπερό μαύρισμα, ενώ βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων της υγρασίας της επιδερμίδας. Δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή, απορροφάται αμέσως, αφήνοντας ένα βελούδινο αποτέλεσμα.

Piz Buin, Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF 15

A post shared by PIZ BUIN® UK (@pizbuin_uk) on

 

Επιταχύνει το μαύρισμα, φέρνοντας σε ένα βήμα πιο κοντά στο ασφαλές και υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα που επιθυμείς για την επιδερμίδα σου, κάνοντας παράλληλα, την κάθε στιγμή σου κάτω από τον ήλιο, απόλαυση.

Garnier Ambre Solaire, Λάδι για Γρήγορο Μαύρισμα με SPF 10

Εμπλουτισμένο με βούτυρο karité, το λάδι της Garnier, αφήνει μία μεταξένια, απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα, ενώ έχει φανταστικό άρωμα. Plus: Έχει αδιάβροχη σύνθεση.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!