ΜΑΛΛΙΑ

Οι 3 καλύτερες αποχρώσεις της άνοιξης για τις κοκκινομάλλες

Πρόκειται για μία κατηγορία γυναικών που πάντα υπάρχει στα haircolor trends, αφού έχει φανατικές οπαδούς κάθε ηλικίας. Ο λόγος για τις κοκκινομάλλες, οι οποίες από τη στιγμή που αποφασίζουν να τολμήσουν αυτό το χρώμα δύσκολα το αποχωρίζονται.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν και να το ανανεώσουν. Εξάλλου, τα trends στα μαλλιά φροντίζουν πάντα να έχουν μία τουλάχιστον φρέσκια και διαφορετική πρόταση για τις γυναίκες που αγαπούν τις κοκκινωπές αποχρώσεις στα μαλλιά τους.

Υπάρχουν φυσικά και οι celebrities που αγαπάς και έχουν επίσης τις δικές τους εκδοχές να σου προτείνουν για να βάψεις κι εσύ τα μαλλιά σε μία κόκκινη απόχρωση που να σε εκφράζει αλλά και να σου ταιριάζει.

Ο βασικός κανόνας

Αν το φυσικό χρώμα τις επιδερμίδας σας είναι σε ψυχρούς τόνους τότε καλό είναι να επιλέξεις πιο ζεστές, χάλκινες αποχρώσεις. Αν πάλι η επιδερμίδα σας είναι σε πιο ζεστούς τόνους τότε οι καστανοκόκκινες αποχρώσεις θα σου ταιριάζουν καλύτερα.

Φέτος, λοιπόν, ενώ οι χάλκινες αποχρώσεις θα είναι στο προσκήνιο, δεν θα λείψουν και οι πιο φωτεινές εκδοχές του κόκκινου με χρυσές και καστανοκόκκινες πινελιές.

Η Emma Stone, η Amy Adams και η Isla Fisher είναι γνωστές κοκκινομάλλες και διαθέτουν αντιπροσωπευτικές αποχρώσεις για να πάρεις ιδέες για την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Emma Stone

Η χλωμή επιδερμίδα της γλυκιάς ηθοποιού είναι ιδανική για μία ζεστή απόχρωση του κόκκινου.

Amy Adams

Χάλκινα highlights για να φωτίσεις την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, όπως η Amy Adams.

Isla Fisher

Αν η επιδερμίδα σου είναι σταρένια σαν της Fisher, τότε μπορείς να στραφείς προς τις ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου.