ΚΟΥΡΕΜΑ

H Dakota Johnson άλλαξε τα μαλλιά της και μας αρέσει πολύ

Η Dakota Johnson είναι σαφώς ένα από τα πιο low-profile πρόσωπο του Hollywood κι έτσι δεν μαθαίνουμε συχνά νέα της. Κι ενώ τη θυμάσαι με ένα μακρύ καρέ και τις χαρακτηριστικές της αφέλειες σε μελί αποχρώσεις hairstyle, θα τη δεις ξαφνικά στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Φεβρουαρίου και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Η γλυκιά Dakota φωτογραφίζεται για τη Vogue με ένα ανανεωμένο hairlook και σου δίνει έναν ακόμα λόγο να αλλάξεις κι εσύ τα μαλλιά σου. Αφαιρεί μήκος και δίνει κίνηση στο choppy bob κούρεμα με έντονο φιλάρισμα, ενώ δεν αποχωρίζεται τις αφέλειές της και σκουραίνει το γλυκό χρώμα που την είδες τελευταία.

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

 

Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το καρέ παραμένει hot και ότι οι αφέλειες κάνουν δυναμική επανεμφάνιση.

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

 

Ίσως σε λίγο καιρό ξαναδείες την Dakota Johnson με το παλαιό της μαλλί αφού η μόδα που κυριαρχεί τελευταία στο Hollywood είναι οι περούκες. Όπως κι αν έχει όμως, αυτό το cool hairstyle είναι ότι πιο ανανεωμένο και cool μπορείς να σκεφτείς την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το κομμωτήριο.