ΜΑΛΛΙΑ

5 καρέ hairstyles που θα λατρέψεις από τις Κάννες

Φέτος το κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών δεν μας έχει απογοητεύσει καθόλου, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Κάθε φορά που τα φλας αστράφτουν έχουμε και από μία celebrity να σχολιάσουμε. Ακόμα κι όταν δεν βρίσκονται στο red carpet αλλά στα πέριξ, οι διάσημες βάζουν τα δυνατά τους και έχουν πάντα κάτι ενδιαφέρον για μας.

Σε αυτό το post θα ασχοληθούμε με τα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα με το καρέ και το styling που διάλεξαν αυτές που το τιμούν ακόμα. Κοντό ή πιο μακρύ, το καρέ φαίνεται ότι δεν έχει ακόμα περάσει καθόλου από τα trends. Αντίθετα, οι hairstylists βρίσκουν εκ νέου τρόπους για να σε κάνουν να μην το βαριέσαι.

Marion Cotillard

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Σχεδόν ποτέ δεν κάνει τολμηρές εμφανίσεις αλλά πάντα είναι αρκούντως κομψή για την περίσταση. Αυτή τη φορά σε εμφάνισή της στις Κάννες, λατρέψαμε το natural beauty look της. Σχεδόν χωρίς μακιγιάζ, η Marion Cotillard εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα και ένα απόλυτα υγιές και λαμπερό χτένισμα. Έδωσε στο καρέ της όγκο και μπούκλες με φυσική κίνηση που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις.

Robin Wright

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Την έχεις λατρέψει με το sexy pixie haircut στην σειρά ”House of Cards”, αλλά το πρόσωπό της είναι ιδανικό και για ένα κοντό καρέ με side-part χωρίστρα. Γι’ αυτό, σε περίπτωση που τα μαλλιά σου έχουν αυτό το μήκος και δεν έχουν πολύ όγκο αυτό είναι το ιδανικό hairstyle.

Bella Hadid

AP Photo/Thibault Camus

Η Bella Hadid σε κάθε της εμφάνιση έχει και κάτι καινούριο να σου δείξει. Ωστόσο, εδώ αυτό το μαγικό beauty look με το Hollywood-style χτένισμα είναι πάντα επίκαιρο και όπως βλέπεις άκρως εντυπωσιακό.

Kendall Jenner

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Μετά την εκθαμβωτική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με το Giambattista Valli φόρεμα μας έπεισε ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει. Με ένα sleek & simple bob hairstyle, η Kendall Jenner ξέρει να κάνει τη διαφορά. Αν το πετύχεις κι εσύ έτσι λαμπερό και ίσιο, τότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Isabelle Huppert

AP Photo/Alastair Grant

Και για εσένα που θες να μείνεις πιστή στο μακρύ καρέ και τη γαλλική φινέτσα, τα waves της Isabelle Hupert είναι αυτό που θες. Πλαϊνή χωρίστρα και ανάλαφρα σπασίματα που ακουμπούν στους ώμους κάνουν το lob ένα ακόμα όπλο της γοητείας σου. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP