ΜΑΛΛΙΑ

Η νέα τάση στο hairstyle που θα σε κάνει να κόψεις αφέλειες

Οι αφέλειες είναι μία σταθερά στα hair trends που κάθε χρόνο κάπου τη συναντάς. Άλλοτε κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους ενώ άλλες φορές απλά παραμένουν στα κλασικά hairstyles. Φυσικά, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι hairstylists μας έχουν δώσει τόσες εκδοχές που δεν είναι καθόλου βαρετές και δεν είναι ανάγκη να μοιάζεις με την Κλεοπάτρα. Κοντές, μακριέ, πυκνές, αραιές, μακριές, ατίθασες ή αυστηρές, οι αφέλειες έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και σε κάθε τύπο μαλλιών.

Αυτό το χειμώνα, λοιπόν, ετοιμάσου να δεις με άλλο μάτι τις αφέλειες και τις θυμηθείς ξανά σε μία άλλη εκδοχή πιο φρέσκια και πιο cool που θα σε κάνει να τις υπολογίσεις στο επόμενο κούρεμα. Ας τις ονομάσουμε ”curtain bangs” για να τις διαχωρίσουμε από αυτές που έχεις δει μέχρι τώρα. Η Alexa Chung είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα που στηρίζει τα curtain bangs συχνά στο hairstyle, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα διάσημες κυρίες που θα σου δώσουν ιδέες.

Η Suki Waterhaouse με curtain bangs και ανάλαφρες μπούκλες αποδεικνύει ότι ταιριάζουν και στα μακριά μαλλιά.

Τα shag haircut, που φέτος έχει επιστρέψει, είναι ιδανικό γι’ αυτές τις αφέλειες.

Ακόμα κι αν ένα κομψό καρέ, τα curtain bangs μπορούν να το ανανεώσουν στη στιγμή.

My tip: Το hairstyle με τα ”curtain bangs” είναι μία πολύ καλή λύση για να περάσει πιο ανώδυνα η άχαρη περίοδος που προσπαθείς να μακρύνεις τις αυστηρές αφέλειές σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/alexachung