BEAUTY TIPS

Το τέλειο κόλπο με το κραγιόν που θα κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά

Θα πίστευες ποτέ πως ένα κραγιόν μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χαμόγελό σου, δείχνοντας τα δόντια σου πιο λευκά; Κι όμως, στον κόσμο του μακιγιάζ, πάντοτε υπάρχουν αυτά τα κόλπα που α) καμουφλάρουν τις όποιες ατέλειες (aka κίτρινα δόντια) και β) ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά οι επαγγελματίες makeup artists. Κι όπως καταλαβαίνεις, όταν τέτοιες συμβουλές μακιγιάζ δίνει ο makeup artist της Beyoncé , Sir John, εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Marie Claire, ο Sir John μιλώντας για τα μυστικά του μακιγιάζ αποκάλυψε τα εξής: «Για super χρωματιστά χείλη,  βρες ένα κραγιόν με μπλε undertones (aka τονική απόχρωση βάσης) που παράλληλα κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά. Το δικό μου αγαπημένο; Το Nars Powermatte Lip Pigment στην απόχρωση Starwoman.» Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν μπορείς να πειραματιστείς με πιο έντονα, φωτεινά χρώματα.

«Όταν πρόκειται να διαλέξεις κάτι καινούργιο, απλά επίλεξε κάτι που θα αισθάνεσαι ότι είναι διαφορετικό-τολμηρό σε σχέση με όσα είχες δοκιμάσει, ξεκινώντας από ένα σκούρο μπλε μέχρι ένα πιο διακριτικό πορτοκαλί. Go big or go home» λέει χαρακτηριστικά ο Sir John.

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on

 

Η αλήθεια είναι πως το μπλε χρώμα (πχ σ’ ένα μπορντό, ροζ, κόκκινο κραγιόν κλπ), ως πιο ψυχρό, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα πιο ζεστά όπως το πορτοκαλί ή το κίτρινο. Με αυτό τον τρόπο, εξουδετερώνεται οποιαδήποτε κιτρινίλα έχεις στα δόντια, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λευκά.