ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Mermaid Vibes: Όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό holographic μακιγιάζ

Στην αρχή, η τάση έκανε την εμφάνισή της δειλά δειλά, στο μανικιούρ, με φανατικές θαυμάστριες αρκετές beauty bloggers απ 'όλο τον κόσμο, όπως η Huda Kattan. Σειρά είχαν τα μαλλιά, ενώ τελευταία η τάση των holographic κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στο μακιγιάζ, δίνοντας μία νέα, λίγο πιο mermaid  διάσταση, στο look κάθε γυναίκας.

Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ τους, το holographic εφέ και μετρούν ήδη αντίστροφα για το καλοκαίρι, τότε  βρήκαμε τη συλλογή μακιγιάζ που σαν γοργόνα θα σε παρασύρει σε ένα μαγευτικό κόσμο όπου το φως και οι ιριδισμοί θα σου εξάψουν την φαντασία και θα αναδείξουν την ομορφιά και την μοναδικότητά σου. Με μοναδικές καινοτόμες υφές και λαμπερές αποχρώσεις, η  νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018 Mermaid Vibes της Erre Due, θα σε προ(σ)καλέσει να δοκιμάσεις άπειρα παραμυθένια looks.

Ξεκινάς δίνοντας λάμψη με ολογραφικό (holographic) εφέ σε πρόσωπο  και σώμα- κυρίως σε ζυγωματικά και ντεκολτέ- με το My Precious Glow, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο του ή πάνω από το foundation για strobing. Η λεπτή, μεταξένια υφή του και τα μικροσφαιρίδια πέρλας που περιέχει διαχέουν το φως στην επιδερμίδα και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το τέλειο mermaid combo; Το My Precious Glow με το limited edition επαγγελματικό πινέλο,  Powder Brush για εφαρμογή πούδρας και ρουζ που κάνει ξεχωριστή εμφάνιση αποτελώντας στην ουσία την επιτομή των Mermaid Vibes.

 

Συνέχισε χαρίζοντας σμαραγδένιους ιριδισμούς στο μακιγιάζ των ματιών σου με τη νέα σκιά ματιών, Mermaid’s Stardust No.150, που  έχει λεπτή μεταξένια υφή και χαρίζει ένα holographic εφέ. Η ειδική της σύνθεση επιτρέπει την εφαρμογή με στεγνό ή νωπό πινέλο για πιο έντονο εφέ. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε την παλέτα σκιών για τα μάτια σε 2 μοναδικούς συνδυασμούς 10 αποχρώσεων. Όσο για τα χείλη σου, αυτό το καλοκαίρι «ντύσε» τα holographic! Με λεπτή μεταξένια υφή, το Holographic Lip Gloss, που κυκλοφορεί σε 3 ιριδίζουσες αποχρώσεις, προσφέρει λαμπερό ολογραφικό αποτέλεσμα στα χείλη, δημιουργώντας ένα μοναδικό glossy look, που δεν κολλάει.

 

Βάλε την τελευταία holographic πινελιά με τις 2 νέες αποχρώσεις της σειράς βερνικιών Exclusive (The Aquantis Ring No.285, Magical Nereid No.290) για μοναδική λάμψη και πλούσιο χρώμα.