BEAUTY LOOK

Η Lucy Hale έκανε το πιο λαμπερό beauty look του καλοκαιριού

Η Lucy Hale έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα beauty looks και έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η όμορφη ηθοποιός τώρα έχει επιλέξει ένα αυστηρό, πολύ κοντό καρέ για τα μαλλιά της ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ έχει κάθε φορά κάτι καινούριο να πει.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, στα Teen Choice Awards, η Lucy Hale επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω με ένα sexy χτένισμα και ένα trendy makeup look. Έδωσε ένταση στο άψογα κουρεμένο καρέ της, τραβώντας το προς τα πίσω, πετυχαίνοντας την πιο κομψή αλλά και μοντέρνα εκδοχή του slicked-back hairstyle.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ωστόσο, θέλω να δώσεις λίγη προσοχή και στο μακιγιάζ της όμορφης Lucy, που δεν δίστασε να τολμήσει να βάλει χρώμα στα μάτια, θυμίζοντας ότι η έντονη σκιά δεν έχει φύγει από τα trends, παρά την κυριαρχία των bronze & peachy αποχρώσεων. Το μακιγιάζ ολοκλήρωσε με ένα nude lipstick, ελαφρώς glossy, επιλογή που έκανε το μακιγιάζ πιο φρέσκο αλλά και νεανικό, όπως άρμοζε και στην περίσταση.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Το beauty look ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ένα τέτοιο outfit. Λαμπερό, παιχνιδιάρικο, καθόλου υπερβολικό ή βαρετό και πολύ, πολύ στιλάτο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP