KYLIE JENNER

Αυτή είναι η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Kylie Jenner

Έχουν περάσει μερικές ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η μικρότερη των Kardashian-Jenner, Kylie, είναι η πιο νεαρή, αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στην ιστορία, όχι γυναίκα, αλλά άνθρωπος, αφού είναι ηλικιακά μικρότερη και ακόμα πιο πλούσια από τον πιο διάσημο προκάτοχό της, Mark Zuckerberg. Και αν κάτι δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς οτι κάνει - όχι μόνο καλά- αλλά τέλεια η Kylie, είναι πως ξέρει να πουλά καλλυντικά. Τα 900 plus εκατομμύρια δολάρια στους προσωπικούς της λογαριασμούς αλλά και τα δευτερόλεπτα μέσα στα οποία γίνεται sold out οτιδήποτε λανσάρει, είναι δύο, αν θέλεις, πολύ ταπεινές απόδειξεις της παραπάνω πρότασης.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Παρόλα τα δισεκατομμύρια όμως, η Kylie είναι ένα κορίτσι που δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να χτίζει τη beauty αυτοκρατορία της λανσάροντας νέα καλλυντικά και συλλογές μακιγιάζ, ικανοποιώντας τους fans της σε όλο τον κόσμο. Αν και μέσα καλοκαιριού, λοιπόν, η μικρή Jenner αποφάσισε να λανσάρει την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της, για την οποία μας είχε δώσει μία μικρή γεύση στο Video που ετοίμασε για τη Vogue πριν λίγο καιρό.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Όπως αποκάλυψε στο Snapchat, η συλλογή περιλαμβάνει τρία super glitter glosses (χρυσό, ανοιχτό ροζ και neon ρόζ), δύο υγρά κραγιόν, μια παλέτα ματιών με 14 σκιές σε διαφορετικές αποχρώσεις και υφές- ιδανικές για διαφορετικά καλοκαιρινά μακιγιάζ- αλλά και πέντε ματ κραγιόν σε hot καλοκαιρινές αποχρώσεις (έντονο πορτοκαλί, ροζ, κόκκινο, κοράλλι και ανοιχτό καφέ).

 

Εξίσου χαρακτηριστικές και άκρως καλοκαιρινές και οι συσκευασίες των καλλυντικών της νέας της συλλογής που σε ξεσηκώνουν από την πρώτη ματιά.

 

 

Η συλλογή κυκλοφορεί επισήμως σήμερα, 13 Ιουλίου και πλέον είναι κλισέ αν σου πω πως θα γίνει sold out αμέσως.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/kyliejenner