BEAUTY LOOK

Grammys 2017: Τα λαμπερά beauty looks από το κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Grammy ίσως είχε το περισσότερο ενδιαφέρον από όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δει ως τώρα. Κι αυτό γιατί εκτός από τις εντυπωσιακές επιλογές στα φορέματα που έκαναν οι celebrities, διάλεξαν και απλά μεν εξαιρετικά χτενίσματα και μακιγιάζ για να τα συνοδεύσουν.

Από τα ίσια μαλλιά της Jennifer Lopez μέχρι το wavy bob της Chrissy Teigen και από το natural makeup της Heidi Klum ως τα dark lips της Katy Perry, οι κυρίες που περπάτησαν το red carpet των Grammys σίγουρα έχουν κάτι να σου πουν για ένα ολοκληρωμένο beauty look, με hairstyle και makeup που θα σου τραβήξουν την προσοχή.

Heidi Klum

© Getty Images / Ideal Image

Λαμπερή και φρέσκια η Heidi Klum έφερε σε απόλυτη ισορροπία την λάμψη του φορέματος με ένα natural μακιγιάζ, τονισμένο βλέμμα και ανέμελο blow-out.

Rihanna

© Getty Images / Ideal Image

Ανάλαφρες μπούκλες για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα επέλεξε η Rihanna, αλλά δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο smokey eye makeup, με το οποίο διατήρησε το μυστήριο που έχει κάθε της εμφάνιση.

Adele

© Getty Images / Ideal Image

Καθαρό πρόσωπο και ένα διακριτικό και κομψό eyeliner συνόδευσαν το retro-chic updo της Adele.

Chrissy Teigen

© Getty Images / Ideal Image

Τελικά το wavy bob παραμένει στα πιο hot hairstyles με την παραλλαγή της πλαϊνής χωρίστρας, όπως το βλέπεις στην Chrissy. Τα smokey eyes και τα glossy nude lips ταίριαξαν υπέροχα με το στιλ της και ολοκλήρωσαν ένα εντυπωσιακό beauty look.

Jennifer Lopez

© Getty Images / Ideal Image

Άψογα μαλλιά που δεν φλυαρούν μαζί με τον εντυπωσιακό γιακά του φορέματος. Η JLo για ακόμα μία φορά σε red carpet εμφάνιση δεν επέλεξε όγκο στα μαλλιά και επέμεινε στις nude αποχρώσεις για τα χείλη. Φυσικά τα τονισμένα μάτια ήταν η πινελιά που χρειαζόταν για να απογειώσει την εμφάνισή της.

Katy Perry

© Getty Images / Ideal Image

Με πιο rock ύφος τόσο σε μαλλιά όσο και σε μακιγιάζ, η Katy Perry έκανε τη διαφορά. Επίσης, ήταν από τις λίγες -αν όχι η μόνη- που φορούσε σκούρο lipstick, το οποίο ωστόσο ταίριαζε πολύ με την μεταλλική απόχρωση που είχε το μπούστο του φορέματος.

Demi Lovato

© Getty Images / Ideal Image

Sexy hairlook σε συνδυασμό με smokey eyes και nude lips. Η Demi Lovato ανέδειξε το φόρεμα κρατώντας την ισορροπία στο beauty look χωρίς να είναι βαρετό.

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image