ΓΑΜΟΣ

Mικρές συμβουλές για τέλειο σώμα πριν τη μεγάλη μέρα

Απόβαλε το στρες που νιώθεις πριν από το γάμο και φρόντισε να σε περιποιηθείς φουλ. Επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα σώματος, επισκέψου ένα spa για να απολαύσεις την απόλυτη περιποίηση σώματος και πρόσφερε στον εαυτό σου ένα αλλιώτικο προ-γαμήλιο ντάντεμα, που να αξίζει τα χρήματά του.

 

Αν λοιπόν αποφασίσεις να πας σε spa να είσαι επιλεκτική. Ζήτησε να σου κάνουν την πιο φανταστική θεραπεία με αιθέρια έλαια, μασάζ κεφαλής και ρεφλεξολογία, δοκίμασε αν είναι δυνατόν πίλινγκ με άλατα και γενικά προτίμησε κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο για σένα, που θα απολαύσεις και θα θυμάσαι ως κάτι μοναδικό κι αλλιώτικο, λίγο πριν τη μεγάλη μέρα.

 

Στο μεταξύ, αν ο προϋπολογισμός σου δεν αντέχει μια τέτοια επίσκεψη, μπορείς και μόνη σου να κανακέψεις τον εαυτό σου. Πώς;

 

Άναψε μερικά αρωματικά κεριά, βάλε μουσική και τσάι, γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό, ρίξε αιθέρια έλαια και ξέχνα λίγο την ώρα που περνάει.

 

Αφού κάνεις κι απολέπιση μ’ ένα ήπιο απολεπιστικό, δώσε προσοχή στο σκούπισμά σου να είναι απαλό και να απλώσεις αργά κι ήρεμα μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή ένα μεταξένιο λάδι σ’ όλο το σώμα.

A post shared by frank body (@frank_bod) on

 

Μερικά από τα πιο ωραία προϊόντα σώματος για την περίσταση είναι τα παρακάτω κι έχε τα υπόψη σου.

1. Απολεπιστικό Frank Body, Coconut Coffee Scrub (αποκλειστικά στα Sephora)

Ένα από τα πιο τέλεια απολεπιστικά σώματος με καρύδα και καφέ, που ενώ απολεπίζει κι ενυδατώνει, λόγω φανταστικού αρώματος αισθάνεσαι ότι είσαι σε διακοπές.

A post shared by frank body (@frank_bod) on

 

2.  Κεριά Αpivita, Natural Candles

Δεν υπάρχουν καλύτερα 100% φυσικά κεριά με αιθέρια έλαια. Προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, ενώ είναι ικανά να καίνε πάνω από 50 ώρες.

A post shared by APIVITA (@apivita) on

 

3.  Αφρόλουτρο The Body Shop, Almond Milk&Honey Bath Milk

Δε νομίζω να ‘χεις δοκιμάσει πιο εκπληκτικό κρεμώδες bath milk. Περιέχει γάλα αμυγδάλου κι είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα.

 

4.  Ενυδατικό Molton Brown, Pink Pepperpod Nourishing Body Lotion (Heaven On Earth)

Το πιο ανάλαφρο ενυδατικό σώματος με την πιο φίνα υφή κι ένα σούπερ εκλεπτυσμένο άρωμα.

A post shared by Molton Brown (@moltonbrown) on

 

Να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς!