DEMY

Το λαμπερό beauty look της Demy στην Eurovision

Ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision πραγματοποιήθηκε με την ελληνική συμμετοχή να κερδίζει την πρόκριση στον τελικό. Η εντυπωσιακή Demy με το ''This is Love'' κι όλο το σκηνικό που είχε στηθεί ενθουσίασαν το κοινό του μουσικού θεσμού.

Η νεαρή τραγουδίστρια που το χαμόγελό της αρκεί για να είναι λαμπερή, φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει αναλυτικά όλη της την εμφάνιση. Μαζί με τον στιλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο δημιούργησαν μία εμφάνιση που άρμοζε στην βραδιά.

Το nude φόρεμα των Deux Hommes είχε ότι ακριβώς χρειάζεται μία τέτοια εμφάνιση και η Demy το απογείωσε με ένα άψογο beauty look. Με αρκετά στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως τα κατακόκκινα χείλη της αλλά χωρίς καθόλου να υπερβάλλει, ηDemy έδειχνε όμορφη πάνω στη σκηνή.

 

Όσον αφορά στο hairlook η Demy προτίμησε να αφήσει κάτω τα μαλλιά της με πλαϊνή χωρίστρα και ανάλαφρες μπούκλες με κίνηση προς τα κάτω, ενώ στο μακιγιάζ προτίμησε να τονίσει τα χείλη της με ένα scarlet red lipstick που έκανε αντίθεση με το porcelain πρόσωπό της και τα ελαφρώς τονισμένα μάτια της καθώς επίσης έδινε κι ένα πιο ενθουσιώδες και παιχνιδιάρικο touch στο nude του φορέματος.

Η αλήθεια είναι ότι προτιμούσαμε την χωρίστρα στη μέση με τον φυσικό όγκο στα μαλλιά. Όπως κι αν έχει το beauty looks της Demy έδειχνε το νεαρό της ηλικίας της και τόνιζε τη φρεσκάδα και την πηγαία λάμψη που έτσι κι αλλιώς έχει.