DAKOTA JOHNSON

Η Dakota Johnson δοκιμάζει LED βλεφαρίδες και πρέπει να το δεις

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Dakota Johnson είναι μία γυναίκα που δεν την έχουμε δει να πειραματίζεται πολύ με το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της. Συνήθως προτιμά τις πιο απαλές αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη της τόσο στις casual, όσο και στις red carpet εμφανίσεις της. Αυτός ήταν και ο λόγος που βλέποντάς την να δοκιμάζει μόνη της LED βλεφαρίδες μας έκανε μία κάποια εντύπωση.

Όχι, δεν ξύπνησε μέσα της η tech freak πλευρά της ζωής της, απλά η Dakota δέχτηκε το challenge του περιοδικού Allure (τεύχος Φεβρουαρίου) να δοκιμάσει 9 πράγματα που δεν είχε ξανακάνει ποτέ στη  ζωή της και όπως καταλαβαίνεις μέσα σε αυτά ήταν και οι LED βλεφαρίδες. Απολαυστική και αρκετά αμήχανη, η νεαρή ηθοποιός ξεκίνησε να δοκιμάζει τις βλεφαρίδες αρχικά στα πάνω βλέφαρά της και έπειτα κοντά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων της.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

Για την ιστορία, οι LED βλεφαρίδες είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν κάμποσο καιρό, όταν ο σχεδιαστής Tien Pham δημιουργούσε τις πρώτες βλεφαρίδες με ενσωματωμένα μικρά LED λαμπάκια σε διάφορα χρώματα όπως ροζ, μπλε, μωβ, πράσινα κλπ. Οι «F.Lashes» -έτσι ονομάστηκαν- κολλούσαν όπως οι ψεύτικες βλεφαρίδες με μία ειδική κόλλα λίγο πιο πάνω/ κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες των ματιών και λειτουργούσαν με μπαταρία.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP