CLINIQUE

Το συστατικό της αντιγήρανσης

Καιρός να αφήσεις στην άκρη τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες ομορφιάς και να εστιάσεις στην καθημερινότητα και στις μικρές στιγμές, που σε φροντίζεις αλλιώτικα και με κάποια τρυφεράδα. Χαμογέλα. Επίστρεψε στο βλέμμα σου να ανοίξει. Δες τα μάτια σου πώς λάμπουν όταν είσαι με ανθρώπους που αγαπάς, εκτιμάς ή θαυμάζεις για όσα μικρά ή μεγάλα καταφέρνουν μέσα σ' ένα 24ωρο.

Το πάθος σου για νέα πράγματα είναι και το συστατικό της αντιγήρανσης. Στα αλήθεια, καμία αντιγηραντική δεν συγκρίνεται μ’ όσα έχεις στο μυαλό σου για το αύριο. Όταν ο στόχος σου είναι να τρέχεις μπροστά από την εποχή, εξασκείς τη δύναμή σου και η επιδερμίδα λάμπει. Κι η δύναμή σου είναι να μπορείς να αλλάζεις ταχύτητα, στόχους και διάθεση σε χρόνο dt. Έτσι αποκτάς και μια πιο φρέσκια ματιά στα πάντα.

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η ρυτίδα δεν σταθεροποιείται γύρω από τα μάτια. Είσαι αυτό που κάνεις. Είσαι οι επιλογές σου. Κι αυτές δεν μένουν μόνο στο να ξέρεις να επιλέξεις συμμάχους για τον ήλιο, ή να μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι είσαι εξπέρ στην ομορφιά, αλλά κυρίως είναι οι επιλογές σου στο τώρα και στο μετά.

A post shared by Levo (@levoleague) on

 

πι.ες: Φύλαξε τις μικρές στιγμές σου, που τα χέρια σου μυρίζουν σαπούνι και φρεσκάδα και το γέλιο σου «τα σπάει», χωρίς καν να χρειάζεται να φοράς κραγιόν. To συστατικό της αντιγήρανσης είναι αναμφισβήτητα η αγάπη.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

εις το επανιδείν