BEAUTY

Το μακιγιάζ σου είναι ένα κομμάτι της δύναμής σου

Το να είσαι όμορφη με τους δικούς σου όρους είναι κάτι που δεν σηκώνει καμία συζήτηση. Τα'χουμε πει πολλάκις αυτά. Το να ξέρεις όμως πώς να χρησιμοποιήσεις το μακιγιάζ σου για να αναδείξεις τη δύναμη, το πείσμα, την αισιοδοξία και την πιο αλλιώτικη ματιά σου θέλει μια κάποια εξάσκηση.

Το πιο πιθανόν είναι να ‘χεις ήδη δει τις ιστορίες που κάνουν μότο εκεί έξω το #mylieracpower. Αν πάλι, δεν το ‘χεις δει, ξεναγήσου στις λέξεις που πλημμυρίζουν με φυσική λάμψη μια οθόνη, και στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τις εκφραστικές ματιές.

 

Μετά, μείνε για μερικά λεπτά στη διαφάνεια κάθε επιδερμίδας, στις σωστές γραμμές των ματιών, στα λαμπερά χείλη και στην αρμονία των χρωμάτων που «κομποζάρουν» με τα συναισθήματα.

 

Και τώρα προσπάθησε να δεις πίσω από όλο αυτό που παρουσιάζεται μπροστά σου, γύρισε τούμπα την ιστορία και άνοιξε την πόρτα των παρασκηνίων. Εκεί, όπου μια υπέροχη makeup artist έχει τοποθετήσει με χάρη μπροστά της τα τέλεια προϊόντα μακιγιάζ- ή αλλιώς τα σωστά εργαλεία- κι είναι έτοιμη να δημιουργήσει μοναδικούς καμβάδες. Κι ο στόχος είναι ένας: «Όμορφη με τους δικούς της όρους».

 

Φον ντε τεν, πούδρες, σκιές, μάσκαρα, μολύβια, κραγιόν κ. ά. πολλά απαιτούν ένα κάποιο σωστό χειρισμό για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει το συναίσθημα κι όχι η γραμμή αϊλάινερ.

 

Το μακιγιάζ φίλη μου, είναι ένα όπλο γοητείας. Είναι η δική μας δύναμη για να πούμε την όποια ιστορία και να κάνουμε επιτυχία. Και κάθε makeup artist εκεί έξω, που χρησιμοποιεί αριστουργηματικά τα πινέλα της έχει τον τρόπο να το πετύχει.

 

Ευχαριστούμε πολύ τη σχολή του αγαπημένου μας Γιάννη Μαρκετάκη, MakeUp Lab για τη συνεργασία και πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε από καρδιάς την εκπληκτική τελειόφοιτη και ταλαντούχα makeup artist Κυριακή Κριτικού για κάθε μαγική κίνηση που έκαναν τα πινέλα της πάνω από τα συναισθήματά μας.

εις το επανιδείν