BEAUTY

Tα σωτήρια προϊόντα ομορφιάς που πάντα πρέπει να΄χεις

Χωρίς πολλά- πολλά, είναι χρήσιμο κάθε ώρα και στιγμή να' χεις υπόψιν σου τα SOS για τα απρόοπτα ή πολύπλοκα της περιποίησης. Μετά από ένα σπυράκι (που έκανε εμφάνιση τη πιο ακατάλληλη στιγμή), μετά από την αποτρίχωση (που οι ευαισθησίες σου κάνουν σινιάλο), ή λίγο πριν από μια ξαφνική έξοδο (που πρέπει να λουστείς και δεν προλαβαίνεις), μια γρήγορη, αλλά σίγουρη λύση οφείλεις να την έχεις. Να την έχεις στο μπάνιο, στο νεσεσέρ ή και στο μυαλό σου. Σου δίνω βοήθεια με τα καλύτερα στο είδος τους.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που το σώμα σου σε προειδοποιεί, εκπέμποντας SOS, είτε δείχνοντας αφυδατωμένο, ξηρό και θαμπό, είτε ακόμα με την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ερεθισμών από τις αλλαγές θερμοκρασίας. Τότε είναι που περισσότερο από κάθε άλλη φορά καλούμαστε να του προσφέρουμε τη φροντίδα και την ενυδάτωση που χρειάζεται για να επανακτήσει τη λάμψη του.

Παρακάτω, μπορείς να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης για τα πιο συνηθισμένα σήματα SOS της επιδερμίδας σου.

 

Αποτρίχωση: Αυτό που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες πάντοτε είναι η ερεθισμένη επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση. Τη λύση έρχεται να δώσει το Bio-Oil! Λίγες σταγόνες στο ερεθισμένο δέρμα μετά την αποτρίχωση και η επιδερμίδα αποκτά άμεσα την απαλότητα που της χρειάζεται! Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος. Χάρις στο καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό Purcellin oil το οποίο περιέχεται στη σύνθεσή του, η απορρόφηση όλων των ευεργετικών συστατικών του μεγιστοποιείται ενώ η υφή του παραμένει εξαιρετικά ελαφριά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Αφυδατωμένα χέρια, φτέρνες κι αγκώνες: Με τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, τα άκρα ταλαιπωρούνται και η ξηρότητα κάνει την εμφάνισή της. Έτσι, οι φτέρνες, οι αγκώνες και τα πέλματα χρειάζονται έξτρα θρέψη κι ενυδάτωση. Δεν υπάρχει ωραιότερο προϊόν από το κλασσικό αγαπημένο βαζάκι της Nivea, που χρησιμοποιούσε με πάθος κι η μαμά σου. Ειδικά για τις φτέρνες δοκίμασε να κάνεις το εξής μαγικό: Άπλωσε σ’ αυτές λίγη από την υπέροχη κρέμα, ενώ παράλληλα φόρεσε βαμβακερές κάλτσες για πιο αποτελεσματική απορρόφηση και εξαιρετική απαλότητα.

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

Δέρμα με τάση ατοπίας: Έχεις έκζεμα; Μπορείς να ανακουφιστείς από την έντονη φαγούρα του ατοπικού εκζέματος χρησιμοποιώντας το νέο εκπληκτικό Lipikar Stick Ap+ της La Roche Posay. Ανακουφίζει αμέσως από τον κνησμό, ενώ παράλληλα περιορίζει το έκζεμα. Οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές του σώματος, για σένα, αλλά και για τα παιδιά.

Σπυράκια: Εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα, αλλά επειδή τα απρόοπτα μ’ αυτά είναι πολλά, έχε για αρχή κατά νου όταν εμφανιστεί ξανά κάτι χωρίς προειδοποίηση, χρησιμοποίησε το φανταστικό Stick Normaderm της Vichy, που’χει ξηραντική και καλυπτική δράση. Φροντίζει και καλύπτει την όποια ατέλεια (ακόμη και την κοκκινίλα) με μια μόνο κίνηση.

Πόροι:  Όταν οι πόροι κάνουν εμφάνιση για να απαλύνεις ή κάπως “εξαφανίσεις” αυτή την ανομοιομορφία στην όψη, σου προτείνω να δοκιμάσεις το πιο τέλειο προϊόν όλων, το POREfessional PRO balm της Benefit (το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora). Είναι πολύ ελαφρύ και μη λιπαρό προϊόν, που, δίνει στο δέρμα ένα αξιοζήλευτο μεταξένιο τελείωμα. Χρησιμοποιείται ως βάση ή για ένα μικρό ρετουσάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το χρησιμοποιείς μόνο του, κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ σου.

Λούσιμο χωρίς νερό: Όταν θες ένα φρέσκο χτένισμα και δεν προλαβαίνεις να λουστείς, στεγνώσεις, κλπ., η λύση είναι μία και φ α ν τ α σ τ ι κ ή. Το ξηρό σαμπουάν. Δοκίμασε οπωσδήποτε έστω μια φορά (και θα με θυμηθείς) το Pret-A-Powder της μοναδικής Bumble & Bumble. H διάσημη διάφανη πούδρα του απορροφά την λιπαρότητα, δίνει όγκο και δείχνει το (κάθε) χτένισμα υπέροχο!

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

εις το επανιδείν