BEAUTY

Μεταξύ άλλων, σου έχω την πιο απλή συμβουλή ομορφιάς για λαμπερό πρόσωπο

"Αν πιστεύεις ότι ένα λουλούδι χρειάζεται νερό για να ανθίσει γιατί δεν πιστεύεις το ίδιο και για το δέρμα του προσώπου σου;" Κάτι τέτοιο μου χε πει πριν χρόνια μια υπέροχη φίλη, που ακολουθούσε ευλαβικά το τρίπτυχο καθαρισμό, τόνωση κι ενυδάτωση. "Να σε φροντίζεις καθημερινά", μου φώναζε. Αν ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για την περιποίηση, τι είναι η ενυδάτωση; με ρώταγε.

Και το σκέφτηκα. Κι είδα πολλάκις τα λουλούδια στη βεράντα μου να κιτρινίζουν και να χάνουν το χρώμα τους, όταν ξεχνούσα να τα ποτίσω. Και έτσι αυτή η ενοχή μου μ’ έκανε να θυμάμαι να ενυδατώνω καθημερινά και σωστά την επιδερμίδα του προσώπου μου. Η σοφή φίλη μου ήταν πάντα εκεί να μου θυμίζει όσα κάποτε μου είπε.

 

Και τώρα πια, που έχω δοκιμάσει τόσα και τόσα προϊόντα ομορφιάς αυτή είναι κι η πιο απλή και μαγική συμβουλή ομορφιάς που μοιράζομαι για να λάμπεις χωρίς πολλά. Η ενυδάτωση. Όταν η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη πραγματικά ακτινοβολεί. Όταν έχεις ενυδατωμένη επιδερμίδα ακόμη και το make up στρώνει εκπληκτικά,. ενώ όλο το μακιγιάζ διαρκεί πολύ περισσότερο.

 

Μοιράζομαι μαζί σου μερικά από τα ωραιότερα ενυδατικά προϊόντα προσώπου, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Αν είσαι λιπαρή, ή μικτή έχε υπόψιν σου αυτό

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα θα λατρέψεις αυτό

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

Aν θέλεις να διαχειριστείς τις πρώτες σου ρυτίδες, αυτή είναι η ωραιότερη πρόταση

A post shared by Lierac Hellas (@lierachellas) on

 

Αν θέλεις ενυδατική με αντηλιακό δείκτη προστασίας, αυτή εδώ είναι δοκιμασμένη από μένα την ίδια (και την αγαπώ)

 

εις το επανιδείν