BEAUTY

Ξέρεις ποιες beauty φωτογραφίες στο instagram μαζεύουν τα περισσότερα likes;

Δεν αρκεί να υπάρχουν εκατοντάδες, χιλιάδες ή εκατομμύρια followers στο instagram για να δεις περισσότερα likes σε μια μπιουτοστιγμή σου. Η αλήθεια ότι ποτέ σου δεν μπορείς να ξέρεις τι θα αρέσει στο κοινό που σ' ακολουθεί. Άλλες φορές είναι το άρωμα, άλλες το βερνίκι που κρατάς περίτεχνα κι άλλες οι υπεροχες πλεχτές κοτσίδες, ή ο καφές με το κραγιόν παραδίπλα. 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Ακολουθούν πολλές κι ωραίες φωτοστιγμές που κάνουν συλλογή από likes. Όσο και να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις μια εικόνα, τίποτα δεν συγκρίνεται με το αληθινό ρεπορτάζ που μπορείς να κάνεις μόνη στο δικό σου κοινό, στο δικό σου λοιγαριασμό, στο ολοδικό σου στυλ. Ξεφεύγοντας από ιδανικά και πρότυπα ή likes που συγκεντρώνονται από ολόκληρο τον πλανήτη τελικά αυτό που μένει είναι ποιο είναι το δικό σου #beautylike. Το δικό μου το δίνω αυθόρμητα και με ενθουσιασμό στις παρακάτω φωτογραφίες.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

 

A post shared by Sephora (@sephora) on

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

 

A post shared by Milk (@milk) on

 

υστερόγραφο: Για τα υπέροχα φίλτρα που μπορείς να βρεις στις πιο ωραίες εφαρμογές θα τις συζητήσουμε σε κάποιο επόμενο ποστ. Mέχρι τότε “παίξε” σ’ ό,τι στα αλήθεια αγαπάς και θες να μοιραστείς στις ψηφιακές γειτονιές σου.

εις το επανιδείν με χαμόγελο