CLINIQUE

Αυτό το μαύρο καθαριστικό τζελ προσώπου είναι απλώς μαγικό

Ξέρεις ήδη ότι η μόλυνση του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο επιβλαβής για τον πλανήτη, αλλά προκαλεί και κάποια σημαντική φθορά και στην επιδερμίδα σου. Γι΄ αυτό τον λόγο και ο καθαρισμός κάθε βράδυ είναι ζωτικής σημασίας, καθώς απομακρύνει από την επιδερμίδα τους ρύπους που μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη φθορά και πρόωρη γήρανση.

Βάλε λοιπόν στην λίστα με τα πιο μαγικά προϊόντα καθαρισμού το μαύρο θαυματουργό τζελ City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel, της Clinique, με άνθρακα Bamboo. Kαθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας τις σοβαρές επιπτώσεις της μόλυνσης, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την υπερβολική λιπαρότητα, άμεσα και μακροπρόθεσμα.

 

Όλη η δύναμή του φίλη μου, κρύβεται σ’ αυτόν το μαύρο άνθρακα. Αυτό το φυσικό συστατικό προσελκύει σαν μαγνήτης τους ρύπους από την επιδερμίδα, παγιδεύοντας τους ώστε να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από αυτήν. Σ’ άλλα φανταστικά που κάνει,  στοχεύει ακόμα και στους πιο επιθετικούς ρύπους που απειλούν καθημερινά την επιδερμίδα σου, όπως το καυσαέριο, η μόλυνση κι η όξινη βροχή.

Ορκίζομαι, ότι θα ξετρελαθείς με την υφή του, που προσφέρει καταπραϋντική αίσθηση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα του προσώπου, αφήνοντας την ενυδατωμένη και σούπερ βελούδινη.

Δημιούργησε αφρό με νερό και κάνε μασάζ σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Ιδανικά, χρησιμοποίησέ το δύο φορές την ημέρα.

Μα την αλήθεια, μετά απ’ αυτό η ταλαιπωρημένη/στρεσαρισμένη επιδερμίδα σου δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο.

εις το επανιδείν