BEAUTY

5+1 xρήσεις του Bio-Oil που δεν είχες φανταστεί

Η δική μου σχέση με το Bio - Oil μετράει πολλά χρόνια. Πάντα πίσω απ' αυτό το μικρό cult μπουκαλάκι ξετρυπώνει η μαγεία, η τρυφεράδα κι η ιδιαίτερη φροντίδα που αφήνει σε επιδερμίδα και διάθεση. Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ το'χεις χρησιμοποιήσει πολλάκις για να ενυδατώσεις σε βάθος το αφυδατωμένο σου δέρμα σου ή να χαρίσεις ενυδάτωση στις ξηρές άκρες των μαλλιών σου.

Nα εδώ, από πάντα έλεγα ότι αυτό το προϊόν δεν έχει μόνο μία εποχή, ούτε μόνο μία χρήση.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Υπάρχουν, στα αλήθεια, μερικές χρήσης που μπορεί και να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό.

 

Όταν νιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά και ταλαιπωρημένα

Εάν τα μαλλιά σου έχουν αφυδατωθεί ή έχουν χάσει τη λάμψη τους, δοκίμασε να ζεστάνεις μια μικρή ποσότητα Bio-Oil στις παλάμες σου και πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα τους, δίνοντας έμφαση στις άκρες. Εάν πάλι προσπαθείς να απαλλαγείς  από την ξηροδερμία, το μόνο που έχεις να κάνετε για να πείτε «αντίο» στις ενοχλητικές νιφάδες και στη φαγούρα του τριχωτού της κεφαλής είναι να βάλεις λίγες σταγόνες στο σαμπουάν σου.

Πριν το ξύρισμα και την αποτρίχωση

Το Bio-Oil κάνει πραγματικά θαύματα στη γυναικεία επιδερμίδα και ανακουφίζει από κάθε είδους ερεθισμό! Λίγο Bio-Oil πριν το ξύρισμα θα κάνει τα πόδια πιο μαλακά και θα αποτρέψει τα κοψίματα. Το ίδιο ισχύει και για τα φρύδια σου. Πέρασε μια ελάχιστη ποσότητα αφού τα βγάλεις και η κοκκινίλα θα μειωθεί άμεσα.

Μετά από αφαίρεση τατουάζ

Έχεις αφαιρέσει πρόσφατα κάποιο τατουάζ; Μερικές σταγόνες Bio-Oil στο ευαίσθητο σημείο θα κάνουν τη διαφορά και θα νιώσεις άμεση ανακούφιση.

Όταν θέλεις να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους

Μια μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια σου καθημερινά, αρκεί για να μειωθούν αισθητά. Μπορείς να αναμίξεις μια σταγόνα Bio Oil και με το κονσίλερ σου για πιο φωτεινό βλέμμα.

Για την αφαίρεση του μακιγιάζ

Γνώριζες ότι το Bio-Oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό; Αμέ! Μια μικρή ποσότητα σε βαμβάκι θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια σου, ενυδατώνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σου. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τα πινέλα σου από το make-up, διατηρώντας τα σαν καινούρια για περισσότερο καιρό.

Όταν αναζητάς στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας

Όταν τα επίπεδα του στρες σας ανεβαίνουν, βάλε λίγες σταγόνες Bio-Oil στα σημεία που νιώθεις τον παλμό σου (όπως στους καρπούς ή στο πλάι του λαιμού σου) Πάρε μια βαθιά ανάσα και όλα θα πάνε καλά.

Μπορείς να ανακαλύπτεις καθημερινά πολλά ακόμη μυστικά περιποίησης με το Bio Oil, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

 

πι.ες:  Για την ιστορία και για τη λατρεία που’χω στο Bio Oil, θέλω να ξέρεις ότι το 1987, κάπου στη Νότια Αφρική, ένας φανταστικός τύπος, που τον λες κι εφευρέτη, ο Dieter Bier κάθεται με τις ώρες σε κάτι όχι και τόσο αναπαυτικά παγκάκια και ρεμβάζει πάπιες. Πάπιες που κολυμπούσαν στη λίμνη που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του και που ο ίδιος τις έβρισκε πανέμορφες κι αξιολάτρευτες. Κοιτάζοντάς τις προσεκτικά για ώρες και μέρες, ίσως και μήνες, σημείωσε πως πέρα από το να κολυμπούν και να παίζουν, φρόντιζαν τα φτερά τους επιμελώς με μια χαρακτηριστική κίνηση του λαιμού τους. Κι εκεί κατέληξε σε ένα ολοδικό του συμπέρασμα, μια ιδέα, ότι μ’ αυτή τους την κίνηση οι πάπιες άπλωναν με το ράμφος τους μια ουσία από τους αδένες τους σε όλα τους τα φτερά. #omg

A post shared by Bio-Oil (@biooilusa) on

Κάτι είχε φωτίσει το μυαλό του και τη μέρα του. Σε μια στιγμή. Χωρίς πολλά, αυτός ο φοβερός τύπος θέλησε να φτιάξει στο εργαστήριό του την ίδια ουσία που έβγαινε από τους αδένες της πάπιας(!) Η εργαστηριακή ουσία που δημιουργήθηκε ονομάστηκε Purcellin Oil που είναι και η πρωτότυπη ουσία που περιέχει το φανταστικό Bio-Oil και το κάνει να ξεχωρίζει απ’ όλα τα άλλα λάδια περιποίησης προσώπου και σώματος που ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

#beautylike σε κάθε ευφάνταστο προϊόν και κάθε μοναδική ιδέα πίσω απ’ αυτό.

εις το επανιδείν