BEAUTY TIPS

3 χρήσιμα beauty tips από διάσημους youtubers

Τα τελευταία χρόνια ο τομέας της ομορφιάς έχει διευρυνθεί και τα κόλπα του μακιγιάζ έχουν ξεφύγει πια από τα χέρια των επαγγελματιών και έχουν περάσει στη δικαιοδοσία του κοινού και των youtubers.

Λάτρεις του μακιγιάζ απ’ όλο τον κόσμο, μιλούν για τα αγαπημένα τους προϊόντα, πώς φροντίζουν το δέρμα τους και με ποιον τρόπο βάφονται, ενώ μοιράζονται με τους χιλιάδες (ή και εκατομμύρια) κόσμου που τους παρακολουθεί, συμβουλές μακιγιάζ και ομορφιάς, μέσω των βίντεό τους στο youtube.

Ακολουθούν τρεις συμβουλές ομορφιάς από ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς youtubers.

1. Ζoella

 

Best tip: Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης

Το αεροπλάνο αφυδατώνει το δέρμα σου, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που έχεις ενώ πετάς ώστε να φροντίσεις το δέρμα σου; Υγρά μαντηλάκια, κρέμα ματιών και μάσκα προσώπου θα σε βοηθήσουν να ενυδατωθείς όπως η Zoella, πριν προσγειωθείς.

2. Kandee Johnson

 

Best tip: Μην σηκώνεις το κινητό σου πριν ή κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του make up σου.

Το κινητό σου είναι γεμάτο μικρόβια (σκέψου με πόσο βρώμικα δάχτυλα χαϊδεύεις την οθόνη του μέσα σε μια μέρα), οπότε σίγουρα μην το ακουμπάς στο πρόσωπό σου χωρίς να καθαρίσεις την οθόνη με ένα μαντηλάκι γι’ αρχή. Η Κandee έχει απόλυτο δίκιο που επιμένει να πλένεις τα χέρια σου αφού χρησιμοποιήσεις το κινητό σου και πριν αγγίξεις το πρόσωπό σου.

3. Manny Gutierrez

 

Best tip: Χρησιμοποίησε ένα matte foundation ή concealer κατευθείαν στη ζώνη Τ σου.

Ο Manny έχει το πιο τέλειο tip για να μη δείχνει “παστωμένο” το πρόσωπό σου όταν βάζεις make up πλήρους κάλυψης. Φυσικά η αρχή γίνεται από την καλή ενυδάτωση και το σωστό primer.