BEAUTY

Beauty Notes #14: Αυτές τις βλεφαρίδες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά

Μπορείς μέχρι τώρα να ήξερες ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες χρησιμοποιούνται μια φορά και μετά τέλος αλλά είναι που δεν είχες πρόσβαση στις Sweed, που μόλις προσγειώθηκαν στην Ελλάδα κι είναι φανταστικές. Καταρχήν είναι 100% cruelty free φυσικές, σούπερ υψηλής ποιότητας, χειροποίητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και δέκα φορές!

Aπό τις: Έφη Ανέστη, Βιβή Αγγελάκη

Πριν λίγο καιρό κι εμείς δοκιμάσαμε τις πιο διάσημες κι αγαπημένες βλεφαρίδες των celebrities κι ενθουσιαστήκαμε. Έχουν όντως τέλεια εφαρμογή, δεν βαραίνουν καθόλου το βλέμμα και είναι από φυσική τρίχα, ενώ διατίθενται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις. Και το καλύτερο; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Προς γνώση σου, η συλλογή σχεδιάστηκε ευλαβικά από τη make-up artist και ιδρύτρια της Sweed Lashes®, Gabriella Elio. Μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, που γεννημένη στο Λίβανο και μεγαλωμένη στην Στοκχόλμη, είναι γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής της. Respect.
Σ’ άλλα υπέροχα, οι βλεφαρίδες διαθέτουν μια διάφανη, βαμβακερή τρέσα για εύκολη τοποθέτηση και τέλεια εφαρμογή. Όπως θα δεις και παρακάτω τις αγαπήσαμε.

 

Για κάθε έξτρα πληροφορία, συμβουλή, κ.ά., είμαστε στη διάθεσή σου στο Instagram.

ΈφηΒιβή

χχ