BEAUTY LOOK

Τα beauty trends της σεζόν που έρχεται, κατευθείαν από τα catwalks

Μάλλον δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να γυρίσεις τον διακόπτη στο fall mode και δεν χρειάζεται. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου κακό να αρχίσεις να ρίχνεις ματιές στις τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα για να ξέρεις τι σε περιμένει. Εδώ θα κάνουμε focus στα trends σε μαλλιά και μακιγιάζ, έτσι όπως τα είδαμε στα μεγάλα, διάσημα catwalks.

Chic minimalism – Dries Van Noten

AP Photo/Francois Mori

Φυσικό μακιγιάζ και μαλλιά με αυστηρές χωρίστρες στο πλάι ή στη μέση θα γίνουν το πιο safe και κομψό beauty look που μπορείς να δοκιμάσεις την ερχόμενη σεζόν.

Επιμελώς ατημέλητο lipstick – Giambattista Valli

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Στο catwalk του Valli είδαμε το lipstick να είναι κάπως ατημέλητα εφαρμοσμένο στα χείλη και μυρίζομαι ότι θα δοκιμάσουμε ακόμα μία νέα τεχνική εφαρμογής για το κραγιόν. Μετά τα ombre lips ή τα two-toned, ήρθε η ώρα να μάθουμε να μη βάζουμε σωστά (;) το lipstick.

Healthy hair – Lanvin

AP Photo/Thibault Camus
Τα φυσικά μαλλιά που ίσως αγάπησες το καλοκαίρι, θα παραμείνουν και το φθινόπωρο. Γι’ αυτό κάνε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, ανανέωσε το κούρεμά σου και μάθε να τα φροντίζεις σωστά για να μην χρειάζονται έντονο styling, τουλάχιστον όχι καθημερινά.

Colorful eyes – Oscar de la Renta

AP Photo/Bebeto Matthews

Banana focus για τα μάτια. Με τη λέξη banana εννοώ το τόξο πάνω από τα βλέφαρα που θα συνεχίσεις να το βάφεις με έντονα χρώματα.

Polished ponytails – Chanel

Photo: instagram.com/chanelofficial

Οι καλοχτενισμένες, χαμηλές αλογοουρές θα γίνουν φέτος το χτένισμα που θα σε συντροφεύει σε πολλές εμφανίσεις σου, επίσημες ή μη.

Φυσικά θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα, γι’ αυτό μείνε συντονισμένη.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori