BEAUTY LOOK

Το έντονο βλέμμα κυριάρχησε στα beauty looks των Billboard Music Awards

Από το λαμπερό κόκκινο χαλί των Καννών θα πεταχτούμε λίγο στο Las Vegas και στα Billboard Music Awrards. Εκτός από την αποθεωτική εμφάνιση της Celine Dion που τραγούδησε το αγαπημένο όλων soundatrack της ταινίας ''Τιτανικός'' ανάμεσα στα τεράστια bubbled μανίκια του φορέματός της, υπήρχαν και μερικές ακόμα celebrities που αξίζουν την προσοχή σου τόσο για το μακιγιάζ όσο και για τα μαλλιά.

Εδώ σου έχω συγκεντρώσει τις 5 πιο λαμπερές κυρίες και θα εστιάσω στο μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά τους. Αυτό το κόκκινο χαλί είχε ένταση στα μάτια και πολύ όμορφα χτενίσματα, χωρίς κανένα όμως να είναι αρκετά εντυπωσιακό ή πρωτότυπο. Ας τις δούμε αναλυτικά:

Kate Beckinsale

Photo: Richard Shotwell/Invision/AP

Τα ψηλά ponytails είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο hot hairstyles για το καλοκαίρι. Το ίδιο συμβαίνει και με το χρώμα στα μάτια. Η Kate Beckinsale έχει συνδυάσει και τα δύο στην εμφάνισή της στα Billboard Music Awards. Δες το glittery μπλε eyeliner και βρες έναν ακόμα λόγο να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Rita Ora

 Photo: Richard Shotwell/Invision/AP

Η Rita Ora σε μία sexy εμφάνιση με glamorous μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις και sleekback hairstyle που αφήνει το βλέμμα της να κλέψει τις εντυπώσεις.

Vanessa Hudgens

Photo: Richard Shotwell/Invision/AP

Ίσως η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς ήταν η Vanessa Hudgens. Με ένα wavy καρέ και eye makeup στις αποχρώσεις του κόκκινου, σου δίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα για ένα εντυπωσιακό summer beauty look

Olivia Munn

Photo: Richard Shotwell/Invision/AP

Πιο soft κύματα στο lob της Olivia Mun και ένα peachy μακιγιάζ που έδινε ένα fresh αποτέλεσμα γεμάτο λάμψη.

Lea Michele

  Photo: Richard Shotwell/Invision/AP

Η Lea Michelle σου δείχνει πώς να είσαι κομψή και sexy με το πιο IT street hairtrend της εποχής ακόμα και με ένα makeup σε φυσικούς τόνους και με ελαφρώς τονισμένα μάτια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP