ΑΡΩΜΑ

Αυτά τα αρώματα σετάρονται τέλεια με τα κοσμήματά σου

Ένα άρωμα μπορεί να σε ξεσηκώσει, να σου αλλάξει τη διάθεση, να σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις  φανταστικά looks, να βάλει την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή σου και φυσικά να σε κάνεις να θες να βγάλεις άπειρες Ινσταγκραμικές φωτογραφίες. Εξάλλου, το άρωμα που αφήνει κάθε γυναίκα πίσω της, μπορεί να δημιουργεί μία έντονη αίσθηση, το δικό της μοναδικό αποτύπωμα. Κάπως έτσι, η Folli Follie αποφάσισε να προχωρήσει το ταξίδι της στον κόσμο της ομορφιάς, κυκλοφορώντας την πρώτη ομώνυμη σειρά αρωμάτων, Folli Follie Fragrances, που μπορούν να σεταριστούν τέλεια με τα κοσμήματα και αξεσουάρ σου και είναι εμπνευσμένα από τη λαμπερή ελληνική κληρονομιά, τη χαρά της ζωής και το μοναδικό αίσθημα της εκπλήρωσης.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία νέα αρώματα: Floral, Fresh και Spice, καθένα από τα οποία διηγείται τη δική του ιστορία. Το κορίτσι της Folli Follie επιλέγει το άρωμά του σύμφωνα με τη διάθεσή του. Το Floral ανοίγει με φρουτώδεις νότες από φραγκοστάφυλο και βερίκοκο, δημιουργώντας μια εξαιρετική και μοντέρνα κορυφή, το Fresh ανοίγει με φρουτώδεις νότες μανταρινιού, μήλου και φραγκοστάφυλου και το Spice ανοίγει με αρώματα από περγαμόντο και μανταρίνι, ενώ η καρδιά του αποκαλύπτει θηλυκές νότες γιασεμιού, καρύδας και γαρυφάλλου.

 

Το πιο εμβληματικό μοτίβο της Folli Follie, το Heart4Heart, τοποθετείται στο κέντρο του πολυτελούς μπουκαλιού, κεντρίζοντας τα βλέμματα όχι μόνο λόγω της απαράμιλλης λάμψης αλλά και μίας υπόσχεσης, ότι μέσα του κρύβεται η καρδιά της Folli Follie. Η λάμψη του ροζ χρυσού αντανακλά μοναδικά την εσωτερική φωτεινότητα του αρώματος, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε Folli Follie δημιουργία από ένα αγαπημένο κόσμημα, έως το πιο θηλυκό ελιξίριο. Κάθε συστατικό παίζει το ρόλο του στην δημιουργία του τελικού αρώματος που αναδύεται μέσα από κάθε Folli Follie Fragrance. Τα αρώματα είναι δημιουργίες των Ilias Ermenidis, Elise Benat, και Nathalie Lorson, διάσημες «μύτες» του ελβετικού οίκου Firmenich, οι οποίοι έχουν πολλά επιτυχημένα αρώματα στο portfolio τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στις αισθήσεις σου και να είσαι σίγουρη πως αυτές θα σε οδηγήσουν στο ιδανικότερο αρωματικό ταξίδι. Θα τα βρεις στα καταστήματα της Folli Follie.