ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, θα βρεθείς σε δίλημμα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα μπορέσετε να έχετε ένα άκρως δυναμικό ξεκίνημα και θα καταφέρετε ουσιαστικά να νιώσετε ασφαλείς στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις επιλογές και τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε στον επαγγελματικό τομέα. Καταφέρνετε να κυνηγήσετε τους στόχους και τα οράματά σας και να βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα επίσης θα ασχοληθείτε και με κάποιες υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με οικογενειακά σας θέματα. Στα αισθηματικά σας, πλέον εσείς οι αδέσμευτοι ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε και τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Εσείς οι δεσμευμένοι έχετε σήμερα να συζητήσετε με το ταίρι σας κάποιες διαφορές απόψεων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι σήμερα έχετε τη διάθεση για ανανέωση στους τομείς που νιώθετε ότι το χρειάζεστε περισσότερο. Στα επαγγελματικά σας έχετε δυναμισμό και πιστεύετε πολύ στις δυνάμεις σας, αυτό σας δίνει τη δέουσα αυτοπεποίθηση, προκειμένου να καταφέρετε να διευθετήσετε όλα όσα έχετε κατά νου. Η μέρα σας σήμερα θα έχει και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε. Έχετε την ανάγκη σήμερα να περάσετε κάπως πιο ξέγνοιαστες στιγμές και να χαρείτε με τα φιλικά σας πρόσωπα όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι πιστεύετε περισσότερο στη σχέση σας, επιζητάτε τη σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή και είστε δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα αποζητάτε χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές στην ερωτική σας ζωή και το ζητούμενό σας θα είναι η συντροφικότητα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα σήμερα έχει για εσάς αρκετά καλές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας βοηθήσουν, προκειμένου να έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Θέλετε να νιώσετε σίγουροι με τις επιλογές που έχετε κάνει και γενικά θέλετε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα θελήσετε να συναντήσετε πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να μοιραστείτε μαζί τους κάποιες ιδέες που έχετε. Στα αισθηματικά σας, έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας και η μεταξύ σας επικοινωνία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα κι αυτό σας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Θέλετε να μπορείτε να ανοιχτείτε στο ταίρι σας και να μιλάτε για θέματα που σας απασχολούν ελεύθερα και χωρίς να σκέφτεστε το πώς θα το πάρει το ταίρι σας ή τι θα σκεφτεί ή αν θα σας κρίνει. Τα έχετε ξεπεράσει αυτά τα θέματα κι αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τις καλύτερες προοπτικές σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα έχετε κάποιες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μπορεί να είναι μία βοήθεια οικονομική από πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κάποια χρήματα που περιμένατε εδώ και καιρό. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα νιώθετε πιο καλά με τα οικονομικά σας κι έχετε διάθεση να ασχοληθείτε και με τον οικονομικό προγραμματισμό σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα εσείς που βρίσκεστε σε σχέση θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και θα επιζητάτε διαρκώς την επιβεβαίωση από το ταίρι σας, θα θελήσετε να μιλήσετε με λόγια καρδιάς στο ταίρι σας και περιμένετε κι από εκείνο να κάνει το ίδιο, προκειμένου να ξέρετε κι εσείς τι νιώθει για εσάς.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέλετε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με διάφορες εκκρεμότητες, τις οποίες είχατε αφήσει την προηγούμενη εβδομάδα κι έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Έχετε άριστη διάθεση, είστε ανεβασμένοι, συζητάτε με τους συνεργάτες σας και στην ομάδα σας επικρατεί άριστο κλίμα κι αυτό σας κάνει να νιώθετε απίστευτα δημιουργικοί. Εσείς που δεν έχετε εργασία σήμερα ψάχνετε να βρείτε μία δουλειά που θα σας ταιριάζει και θα είναι δημιουργική, κάνετε την έρευνά σας και στέλνετε το βιογραφικό σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα οι στιγμές που θα ζήσετε εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας θα είναι άκρως αγαπησιάρικες και χαρούμενες κι αυτό το γεγονός θα σας δημιουργήσει συναισθηματική ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι δεν είστε και τελείως σίγουροι ότι θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση, ίσως να μην έχετε βρει το πρόσωπο εκείνο που θα σας εκφράζει και θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θέλετε να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας αλλά και να θέσετε τις προτεραιότητές σας σε επαγγελματικό επίπεδο για τη νέα εβδομάδα. Έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες και διάφορα πλάνα, τα οποία θέλετε να εφαρμόσετε αλλά θέλετε να είστε σίγουροι σε επαγγελματικό επίπεδο για όποια πρωτοβουλία κι αν πάρετε. Επίσης, σήμερα θα αναζητήσετε τρόπους προκειμένου να αναπτύξετε και να αυξήσετε τον τομέα των οικονομικών σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να νιώσετε πιο ελεύθεροι στη σχέση σας εσείς που είστε δεσμευμένοι και να μην πιέζεστε από καμία κατάσταση, δεν είναι ακριβώς ότι το ταίρι σας, σας πιέζει, όσο ότι εσείς θέλετε να αποφύγετε να συμβεί αυτό στο μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο, κάνετε κουβέντα με το ταίρι σας και συζητάτε επ’ ακριβώς τις ανάγκες σας αλλά και τις γενικότερες επιθυμίες σας μέσα στη σχέση.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μία νέα εβδομάδα ξεκινά κι εσείς έχετε ανάγκη περισσότερο να οργανωθείτε, να βάλετε κάτω όλες σας τις εκκρεμότητες και να ξεκινήσετε να υλοποιείτε τους στόχους σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε και να κάνετε διαφορετικά πράγματα, να πειραματιστείτε και να δείτε τι θα σας αποδώσει περισσότερο. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά, γι’ αυτό είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά και με μεθοδικότητα, προκειμένου να τα καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση θα έχετε κάποιες ιδέες που όταν τις ανακοινώσετε στο ταίρι σας θα ενθουσιαστεί, αυτές οι ιδέες μπορεί να έχουν να κάνουν με ένα ταξίδι ή με μία πιο εναλλακτική έξοδο. Εσείς οι αδέσμευτοι κάνετε όνειρα για το ερωτικό σας μέλλον και θέτετε στον εαυτό σας το δίλημμα “ελευθερία ή δέσμευση”.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα θέλετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που εμφανίστηκαν στην επαγγελματική σας ζωή και στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων γενικότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τον τρόπο να τα ξεπεράσετε και να βγείτε νικητές, καθώς εργάζεστε με τέτοιο τρόπο όπου η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Έχετε ανάγκη επίσης να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι, μία νέα δραστηριότητα, προκειμένου να νιώσετε ότι ανανεώνεστε. Στα αισθηματικά σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, συζητάτε με το ταίρι σας πως περάσατε τη μέρα σας και το ταίρι σας έχει πάντα έναν καλό λόγο για εσάς κι αυτό σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Ξέρετε πως όταν συναντηθείτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα επιλέγετε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με δραστηριότητες που σας χαροποιούν, έχετε έντονη ενεργητικότητα, προκειμένου να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και γενικότερα με την προώθηση της εργασίας σας. Σήμερα θα έρθετε και πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και θα συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν και θα βρείτε διάφορες λύσεις για να διευκολύνετε την εργασία σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που είστε δεσμευμένοι, φροντίζετε να καλύπτετε τα θέλω του συντρόφου σας και είστε ευχάριστοι στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι σαν να φαίνεται φως στο τούνελ, προκειμένου να βγείτε από τη μοναξιά και να μπείτε σε μία νέα σχέση που θα σας παθιάζει και θα σας δημιουργεί αισθήματα ευτυχίας και συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας και σας ενθουσιάζει πλέον η ιδέα της δέσμευσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, για εσάς ξεκινά η εβδομάδα με ένα γεμάτο από υποχρεώσεις πρόγραμμα στα επαγγελματικά σας. Τρέχετε για να τα προλάβετε όλα και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα. Σήμερα θα έχετε κάποιες επαφές στα επαγγελματικά σας, που θα σταθούν ιδιαίτερα βοηθητικές για την προώθηση των προσωπικών σας σχεδίων. Θα είστε σήμερα αρκετά φιλόδοξοι και θα θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά. Στα αισθηματικά σας, επιλέγετε εσείς οι δεσμευμένοι χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας προκειμένου να αποφορτιστείτε από το γεμάτο πρόγραμμα της μέρας σας. Έχετε διάθεση καλή και μιλάτε με όμορφα λόγια στο ταίρι σας. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να νιώσετε ότι κάτι πάει να κινηθεί στην αισθηματική σας ζωή κι αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να βρείτε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια, προκειμένου να οργανώσετε το χρόνο σας και να ασχοληθείτε με ό, τι έχετε κατά νου. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, επαφές με συνεργάτες σας, συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα συνθέτουν το σκηνικό μιας άκρως ενδιαφέρουσας ημέρας για εσάς. Είστε σε μία καλή φάση και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας αλλά ακόμα δεν είστε σίγουροι αν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να το κάνετε αυτό. Στα αισθηματικά σας, βιώνετε την αγάπη και τον έρωτα εσείς οι δεσμευμένοι με το δικό σας μοναδικό τρόπο, θα είστε κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα ζητήσετε από το ταίρι σας να είναι ξεκάθαρο συναισθηματικά και να σας δείχνει όσα νιώθει για εσάς. Δε θέλετε να βιώνετε αισθήματα ανασφάλειας, θέλετε να είστε σίγουροι για τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σας για εσάς.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα θέλετε να δώσετε βάση στα επαγγελματικά σας και να προβείτε στη λήψη εκείνων των αποφάσεων που θα σας βοηθήσουν στο να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Επιθυμείτε να σας εμπιστευτούν οι συνεργάτες σας και αναλύετε με επιχειρήματα τους τρόπους που θα βοηθήσουν την εργασία σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε χαρούμενη διάθεση οι δεσμευμένοι και νιώθετε την ανάγκη να είστε εξομολογητικοί απέναντι στο ταίρι σας. Είστε ρομαντικοί κι ο έρωτας σας δίνει έμπνευση. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα θα αναζητήσετε μέσα σας τις βαθύτερες επιθυμίες σας και θα φροντίσετε να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας προκειμένου να καταφέρετε να βρείτε αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει. Πιστεύετε πως αν καταφέρετε να είστε ξεκάθαροι στον εαυτό σας, σε σχέση με τα θέλω σας, θα καταφέρετε να βρείτε την ευτυχία στην ερωτική σας ζωή και να βρείτε ένα ταίρι που θα σας δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;