ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, θα συνεχίσεις τη ζωή σου σε πιο δυνατές βάσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, εσώψυχες αναζητήσεις θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε και που βαδίζετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να διεκδικήσετε ό, τι σας ευχαριστεί και τονώνει την ψυχολογία σας. Σε πρωταγωνιστική θέση θα βάλετε ζητήματα καρδιάς, θα εστιάσετε στο συναίσθημα και όχι τόσο στη λογική. Σήμερα θα αναζητήσετε φιλικές συναναστροφές, προσιτή θα είναι η στάση σας σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σήμερα  θα σας απασχολήσει ένα είδος εσωτερικού προβληματισμού σχετικά με θέματα υπαρξιακά και ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις εσωστρέφειας που όμως θα σας βγουν σε καλό. Θα επέλθει ψυχική ηρεμία και θα ασχοληθείτε μόνο με πράγματα και πρόσωπα που σας ευχαριστούν. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις και κόντρες, θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα καταφέρετε να δώσετε ριζική λύση σε πρόβλημα οικογενειακού σας ζητήματος.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, απλώς διχασμένη θα παρουσιαστεί η συμπεριφορά σας. Από τη μια θα έχετε την τάση να εισχωρήσετε στον ψυχικό σας κόσμο, απ’ την άλλη όμως θα δείξετε άρνηση σε κάποιες απρόοπτες συνειδητοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να μπερδευτούν τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις υποσχέσεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ζητήσετε συναισθηματική συμπαράσταση, να το κάνετε χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, περνάτε σε εσωτερικές ενδοσκοπήσεις. Αποφασιστική θα είναι η επιλογή σας να διαγράψετε παλιές, πικρές καταστάσεις και να βάλετε πλώρη για άλλου είδους επιδιώξεις. Σε αυτή την τολμηρή σας απόφαση να ξεφύγετε από παρελθοντικές συναισθηματικές παγίδες, θα σας βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που εκτός από σταθερός σύμμαχος και φίλος, πολύ γρήγορα θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποδεχτείτε και ως ερωτικό ταίρι.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα περάσετε από μια μικρή συναισθηματική κρίση που καθόλου δεν θα σας βλάψει, αντιθέτως μάλιστα θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε τι δίνετε και τι παίρνετε. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα είναι υπέρ σας, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσει σε σταθερές συναισθηματικές σχέσεις με αξίες και δεσμεύσεις.  Κάποιο πρόσωπο  θα κάνει το βήμα να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και μάλιστα με τρόπο πολύ θερμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σε νέες προσωπικές αναζητήσεις θα σας βάλει ο ερχομός του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή τη φορά, στόχο θα έχετε να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε την απόλυτη αλήθεια. Συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποφύγετε τα ψέματα και την υποκριτική στάση, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους γύρω σας. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα συμβεί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα είναι ικανό να σας προτρέψει να αναθεωρήσετε απόψεις και αυστηρή κριτική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στον ψυχικό σας κόσμο. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες ψυχικές καταστάσεις και η διαδικασία αναζήτησης στην οποία θα περάσετε, θα σας ανοίξει τα μάτια. Θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη ζωή σας πάνω σε πιο δυνατές βάσεις. Εκτιμείστε τα συμβάντα, αξιοποιήστε τις αλήθειες και βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό, τι σας καταπιέζει ή ό, τι ταράζει τα νερά της ψυχολογίας σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι κοινωνικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε παρέες, σε φιλικές εξόδους και σε συναισθηματικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια συγγνώμη από πρόσωπο που μετάνιωσε για την απόμακρη και παγωμένη στάση του απέναντι σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με τον ερχομό του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα διεισδύσετε σε υποσυνείδητες καταστάσεις και ίσως να εμφανίσετε τη διάθεση να ταξιδέψετε νοητά μέσα σε παλιά σας ανεκπλήρωτα όνειρα.  Ένα τυχαίο συμβάν θα σας ανατρέξει στο παρελθόν, θα σας θυμίσει παλιές καλές στιγμές και θα σας βοηθήσει να δραπετεύσετε από την ανιαρή πραγματικότητα, θέτοντας νέους στόχους στη ζωή σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή, για σήμερα τουλάχιστον, να ξεδώσετε, να απελευθερωθείτε και να διασκεδάσετε όσο μπορείτε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις και θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει ο κύκλος της αυταπάτης και να κάνετε μια νέα αρχή, πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο της καρδιάς σας και πιστέψτε με θα βγείτε κερδισμένοι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από τους γύρω σας και ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Θα σας βγει σε καλό μια ανοιχτή κουβέντα με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και πώς μπορείτε να το κερδίσετε. Μια συνάντηση και μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να σκεφτείτε τι ζητάτε από την ερωτική σας ζωή και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με την εμφάνιση του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μη σας τρομάξει ο έντονος σκεπτικισμός που θα προκύψει. Θα επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, περνάτε σε αναζήτηση και ψυχική έρευνα. Δεν νομίζω να έχετε μυαλό για δουλειά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αναλάβετε επιπλέον εργασία, κρατήστε απόσταση από βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να περιορίσετε τον αμυντικό τρόπο τακτικής και να περάσετε σε έναν πιο επιθετικό είδος δράσης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου