ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, σου έρχεται πρόταση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας χαρίζει αισθησιασμό και ερωτισμό. Τώρα είστε πιο κοινωνικοί από ποτέ και έντονα δραστήριοι σε όλους τους τομείς. Ίσως μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σας κάνει να αισθάνεστε συναισθήματα που έχετε καιρό να νιώσετε. Ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας φαίνεται τώρα να σας καταλαβαίνει καλύτερα από ποτέ. Οι φίλοι είναι δίπλα σας  και σήμερα και  με το μοναδικό τους τρόπο σας παρασύρουν σε ευχάριστες στιγμές. Μην αφήσετε μια μικρή μελαγχολία που θα νιώσετε προς το βράδυ να σας επηρεάσει αρνητικά, βγείτε έξω και ξεχωρίστε, όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας απαιτείτε και διεκδικείτε πιο έντονα όλα αυτά που επιθυμείτε. Είναι μια καλή μέρα για να πετύχετε αυτά που θέλετε αλλά μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανόν ένα όνειρό σας να γίνει τώρα πραγματικότητα. Περάστε τη μέρα σας με αγαπημένα πρόσωπα και κάντε σχέδια για το μέλλον. Ό, τι ονειρευτείτε τώρα, μπορεί να βγει αληθινό. Δώστε την ψυχολογική σας στήριξη σε άτομα αγαπημένα, που το έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, νιώθετε μια εσωτερική αναστάτωση  και ακούτε αυτή τη φωνή μέσα σας δυνατά να σας λέει ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Μην την αγνοείτε. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας  και διαπρέψτε σε όλους τους τομείς. Τώρα μπορείτε. Μεγάλες ευκαιρίες παρουσιάζονται και στα αισθηματικά σήμερα. Μια ξαφνική συνάντηση, μια νέα γνωριμία, ένας καινούργιος έρωτας ή η αναζωπύρωση ενός παλιού, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που  θα έχετε σήμερα στον έρωτα. Επωφεληθείτε από τις θετικές όψεις της ημέρας και αφήστε στην άκρη την έμφυτη τάση σας για γκρίνια, αφού δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μια μικρή μελαγχολία σας χτυπάει την πόρτα που όμως δεν κρατάει για πολύ. Από το μεσημέρι και μετά, η διάθεση αλλάζει. Γίνεται ρομαντική και ονειρική. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε  μια νέα ερωτική ιστορία, αν είστε ελεύθεροι ή να περάσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι. Δέχεστε πολλές προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένους ανθρώπους για διασκέδαση. Σήμερα ευνοείται και η επικοινωνία με ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Το σίγουρο είναι πως ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, σήμερα θα λάμπετε και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα.

Λέων

Αγαπητοί  Λέοντες, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο συναισθηματικούς. Δίνετε τώρα την αγάπη και τη φροντίδα με γενναιοδωρία στους ανθρώπους. Χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή, γιατί δεν  λείπουν οι επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη δοτικότητά σας. Μια μικρή υποχρέωση που αναβάλλετε εδώ και καιρό έχετε φτάσει στο σημείο να μην μπορείτε να ασχοληθείτε μαζί της πλέον. Χαλαρώστε και  απολαύστε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν με υπομονή. Δεν χρειάζεται να επιμένετε τόσο στις απόψεις σας και να έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους αγαπημένους σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μελαγχολική διάθεση αλλά και εκνευρισμός πλανιούνται στην ατμόσφαιρα σήμερα. Είναι λες και κάποια άτομα έχουν βαλθεί να σας σπάσουν τα νεύρα. Πάρτε βαθιά ανάσα και προχωρήστε, δεν αξίζει να χαλάτε τη διάθεσή σας. Στα συναισθηματικά σας είναι πολύ ευνοϊκά τα πράγματα, αφού άτομα του αντίθετου φύλου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρίσκονται κοντά σας και σας γεμίζουν με φιλοφρονήσεις. Ανεβασμένο ηθικό σε συνδυασμό με προτάσεις  για διασκέδαση είναι ο συνδυασμός  που θα επικρατήσει σήμερα. Προσοχή στις υπερβολές κατανάλωσης φαγητού και ποτού.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, οι καταστάσεις που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό σας έχουν κουράσει, όμως σήμερα είναι μια καλή μέρα για να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις και να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα έγιναν τελικά μόνο για καλό. Μια ευχάριστη είδηση από αγαπημένο σας πρόσωπο έρχεται να σας δώσει χαρά και αισιοδοξία. Στον έρωτα, ήρθε η ώρα να πάρετε αυτό που αξίζετε, με αμοιβαία αγάπη και συναισθήματα. Νιώθετε ότι έχετε βρει αυτό που ψάχνατε για χρόνια. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και τολμήστε αυτήν την αλλαγή που τόσο καιρό σκέπτεστε. Άνεμος αισιοδοξίας πνέει και για τα επαγγελματικά σας, αφού μια   πρόταση που δέχεστε σας κάνει να πάρετε οικονομική ανάσα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει πλούσια δώρα στα συναισθηματικά σας. Τώρα βρίσκετε ανταπόκριση από το σύντροφό σας  ή το ερωτικό σας θήραμα. Μαγνητίζετε τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και νέα άτομα προσπαθούν να μπούν στη ζωή σας με κάθε τρόπο. Πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση θα έχετε σήμερα με φιλικά πρόσωπα. Προσέξτε μόνο να μην κάνετε υπερβολές  στο αλκοόλ και στο φαγητό, γιατί ούτως ή άλλως η υγεία σας είναι ένας τομέας που έχετε παραμελήσει. Μην αρνηθείτε να δώσετε τη βοήθειά σας σε ένα άτομο που φαίνεται σήμερα να την έχει ανάγκη και σας έχει στηρίξει στο παρελθόν.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ένα κύμα αισιοδοξίας σας κατακλύζει σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Σκέφτεστε ότι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Και, ναι, μπορείτε αφού ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σας και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αυτό το άλλο σας μισό μοιάζει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, πράγμα δύσκολο για εσάς. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε, καθώς η υπερβολική σας ειλικρίνεια μπορεί να φέρει αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση. Επίσης, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε και που αφήνετε τα πράγματά σας, καθώς  θα είστε ιδιαίτερα αφηρημένοι σήμερα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί  Αιγόκεροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, νιώθετε τη σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε στη ζωή σας, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα παραδίνεστε σε υλικές απολαύσεις και κάνετε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα επικρατεί και στα συναισθηματικά σας, αφού καταφέρνετε  να χαλαρώσετε και να αφεθείτε. Οι άλλοι σας εκφράζουν τα συναισθήματά τους και εσείς  απολαμβάνετε την ερωτική ασφάλεια. Για ένα  οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να βρίσκετε λύση.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, σήμερα έχετε τάση απομόνωσης. Θέλετε να βρεθείτε μακριά από όλους και να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι. Μην απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Μια ερωτική ιστορία δεν έχει την εξέλιξη που θέλετε, με αποτέλεσμα να νιώθετε απογοήτευση και μελαγχολία. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αναλογιστείτε που έχετε κάνει λάθος. Με ψυχραιμία και ηρεμία θα καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε. Για  ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί βρίσκετε λύση μέσα από πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, στη σημερινή μέρα είστε πρωταγωνιστές, αφού δέχεστε εύνοια και από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και από τη Σελήνη στον Ταύρο. Όνειρα και πραγματικότητα γίνονται ένα και εσείς δεν πιστεύετε ότι ζείτε αυτό το  παραμύθι. Ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος ζείτε σήμερα και η ευτυχία σας είναι εμφανής. Φίλοι είναι δίπλα σας και σας δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να αλλάξετε διακόσμηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Κάντε όνειρα και για το μέλλον και σχεδιάστε την επίτευξή τους. Ό, τι κι αν σκεφτείτε σήμερα, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε.