ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, έχεις τάσεις φυγής

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, το μυαλό σας θα είναι στο κυνήγι. Θα κάνετε οτιδήποτε περνά από το χέρι σας, προκειμένου να ξεφύγετε από καταστάσεις ανίας και ρουτίνας. Είστε χαρακτήρες που βαριέστε εύκολα και σήμερα αυτό θα φανερωθεί σε όλο του το μεγαλείο. Θα αναζητήσετε αποδράσεις διαφόρων ειδών, άρον – άρον θα κλείσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να βρεθείτε οπουδήποτε αλλού, εκτός από τον εργασιακό σας χώρο. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, πολύ εύκολα θα κατακτήσετε το στόχο σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη στον Τοξότη θα αλλάξει τις αντιδράσεις σας, τους στόχους σας και αυτή τη φορά θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεών σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στον ερωτικό σας τομέα, μην ανακόψετε τις θερμές και πολύ τολμηρές ερωτικές διαθέσεις που θα έχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, γι’ αυτό φλερτάρετε ελεύθερα, προσανατολιστείτε στο στόχο σας και προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι,  συναισθηματικές αλλαγές θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Μάλλον θα αλλάξετε πλεύση, νέα κατεύθυνση θα δώσετε στην πορεία σας, τόσο την επαγγελματική, όσο και την ερωτική. Σήμερα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις και θα προβείτε σε τελεσίδικες πράξεις. Σε αυτούς που σας πιέζουν, δείξτε ψύχραιμη στάση, διεκδικήστε χρόνο και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας οδηγήσει σε αγχωμένες ή σπασμωδικές κινήσεις. Έρχονται ευχάριστα μαντάτα που θα σας δημιουργήσουν την επιθυμία να περάσετε σε καινούργιες ερωτικές διεκδικήσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και μην εκπλαγείτε αν πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει πράξεις αυθόρμητες, ίσως και εντελώς παρορμητικές. Θα διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε καινούργιες και εποικοδομητικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές πράξεις που θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, έρχονται αλλαγές! Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας αλλάξει μυαλά, θα βγάλετε μια πολύ δυναμική στάση,  θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις, δεν θα φοβηθείτε να ρισκάρετε ή να λοξοδρομήσετε. Με επιτυχία θα κλείσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και από την άλλη μεριά στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους διασκέδασης. Δεκτές θα γίνουν οι προτάσεις που θα κάνετε, σήμερα το ερωτικό σας ταίρι θα ανταποκριθεί με ιδιαίτερη θερμότητα στο διάχυτο ερωτισμό που θα του εκδηλώσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αποφασιστικούς και αρκετά τολμηρούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελειωτικές αποφάσεις, καθώς και για ξεκίνημα νέων υποθέσεων. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν παρορμητικές αντιδράσεις στη συμπεριφορά σας, σήμερα θα τερματίσετε κάτι που σας ενοχλεί εδώ και πολύ καιρό. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας αποσπάσει την προσοχή από θέματα εργασίας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα  καρδιάς. Περάστε σε έντονη ερωτική δράση, δεν θα υπάρξουν απογοητεύσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά το χρόνο. Σήμερα ίσως να εμφανίσετε μια τάση φυγής, θα σας κυριεύσουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο του αντιθέτου φύλου, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε παρέα και να πάρετε δρόμους για αλλού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς, ενισχύοντας τις κυνηγητικές σας τάσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι προβληματισμοί ή τα διλήμματα. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, γι’ αυτό θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία, θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα λύσετε πρόβλημα που σας κυνηγά από το παρελθόν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, το μυαλό σας θα είναι  στις νέες εμπειρίες, στις περιπέτειες και στα μεγάλα κυνήγια. Η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα σταθεί στο πλευρό σας και θα φέρει ανοίγματα που θα σας δώσουν ευκαιρία να βελτιωθείτε και σαν άνθρωποι και σας επαγγελματίες. Προχωρήστε στο νέο ξεκίνημα που θα σας ανοιχτεί, θα καταξιωθείτε επαγγελματικά και θα υπάρξει χρηματική άνοδος. Στον ερωτικό σας τομέα, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε με καινούργια, σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η είσοδος της Σελήνη στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για νέους στόχους. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε, σε συνδυασμό με την σταθερή υπευθυνότητά σας, θα εδραιώσει το κύρος σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες  επαγγελματικές σας ιδέες. Το νου σας να μην πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάσετε τον ερωτικό σας τομέα, γιατί υπάρχει πρόσωπο που αναμένει την προσοχή σας. Μην παραμελήσετε το αγαπημένο σας ταίρι, δείξτε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητά σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα και πολύ ερωτικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει  μια ελαφριά διάθεση για φιλοσοφία και δεν αποκλείεται να πέσετε και σε ονειροπολήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε μια άλλη νοητή διάσταση, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από την εργασιακή σας ρουτίνα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει ισορροπία, θα διανύσετε περίοδο δυνατής ερωτικής έλξης και συναισθηματικής σταθερότητας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ταξιδάκι, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο. Μάθε τα κριτήρια επιλογής σύμφωνα με το ζώδιό τους

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015.